kärlek

jag älskar mando diao så mycket att det gör ont.

<3


norrköping 2009

saknar er så

20:31

jag fattade matten idag. jag är glad. alf till filipe och erik: " var tysta nu och sluta ta på varann!". jag tycker om att det finns så många snälla människor här i världen. jag tycker inte om att dead by april kommer till skövde igen. alltså palla.


norrköping 22/8 2009 <3
var så fint när de spelade jumpin jack flas, you made me fade och sensation <3

skit

varför bor jag i skövde. VARFÖR! jag vill bo i göteborg eller stockholm, ibland. jag vill se carl. varför spela på en onsdag, EN ONSDAG! why...Jag hatar denna värld. Ibland är skövde en bra stad. tryggheten av att det är lagom stort. människorna som alla längtar till större städer, okej alla gör inte det men jag gör det. Jag vill inte för mitt liv bo här hela mitt liv. Okej det är en bra stad, lite för mycket ibland och tråkig. Men ändå perfekt. Vi har affärer, lite överallt, massa restauranger och caféer, äventyrsbad, bowling, bio, ett berg (?) och massa rondeller. haha. men ändå. palla den här stan.

jag vill se carl, oskar och johnossi. jag vill tvinga med nån trevlig själ till gbg och se något. annars går jag nog och dör en för tidig död nånstans

hejdå negativa inlägg.

fin dag

idag. naturkunskap (DÖÖÖ). hål på en och en halvtimma. spenderades med en del av klassen på rådhuset. fika och massa fint prat. traska iväg till skolan igen. uppsats om valet. jag har blivit miljöpartist. och sen rulla dagen på. musikskolan. massa häng vid datorn. youtube. engelsk fin kille. carl och massa musik. a ganska fin dag.


fin <3 bengans 11 oktober 2009

MYS

oj vad min klass är fin. vi är knäppa. sverigedemokraterna förstör sverige. jonas karlsson är finast. ser på kim novak badade aldrig i genesarets sjö. vi ska ha läst klart boken tills imorn. läst den massa gånger. fin. när jag cykla hem från träningen idag blev jag helt dyngesur. det ösregna. men nu är jag lika glad som innan jag gav mig ut i regent. PSL ska ha Carl special. det kommer bli en fin vecka detta. Vi hade även vattengympa idag på gympan. störtkul. haha och på torsdag har vi ingen gympa. YES.


vampire weekend är pop

a day in the life.söndag.sunny day.

laddar upp the hives klipp på youtube som tar tusen år verkligen. varför är min dator seg.

Idag är det val. jag vet inte vad jag skulle röstat. men jag är typ rödgrön.haha. men det känns bra. jag har förgyllt dagen med att spela beatles nonstop. började med let it be och sen blev det revolver, sgt pepper, the white album, rubber soul och nån samling. fint kallar man det. beatles betyder allt för mig, det var de som fick mig att börja lyssna på mando och alla andra saker som jag lyssnar på. grattis till victor norén som fyller 25 idag, han är ett exempel på en av mina saker jag lyssnar. sugarplum fairy, bli levande igen!



It´s sad but true


peace and love 2010 mando diao mr moon. det tog år att ladda upp. inte mer än en minut men ack vad jag känner hur jag älskar det där bandet.

första

jag kom på att jag har haft små liknande bloggar som den här vid olika tillfällen. jag raderade dom när jag startade den här. jag undrar varför nu. det stod fina saker där. men min äldsta blogg finns kvar. då var jag 13-15 år och visste ingenting. patetisk. konstig. men mina första möten med mina gudar finns bevarade där.

Bengans 2009

jag. nervös så att jag skakar när de kommer in på rad. samuel, mats, björn, cj och ?. ingen gustaf. alla börjar skrika gustaf..GUSTAF, GUUUSTAAAAFF! han var sjuk. de spelar. dance, gloria, HOW WE fucking WALK, mexican hardcore och gold. jag står inte så bra så att jag ser dom. vågade inte trycka mig framåt. alla var äldre än mig. jag var 14 år. men jag plåtar björn som en galning. jag vågar knappt andas och går ut till signerings kön. de sitter där inne. jag får min skiva signerad. åh. herre. gud. sen får jag en affish av unitet. går en gång till och får den signerad till mig.

cj: stavar du med c eller k?
jag:öhh...........c
björn:men såklart ska det stavas med c, hahaha
jag:ehhhhhh


haha patetiskt minne. men jag minns inget mer.

jag var så glad att jag dog tills jag träffa hela högen innan gmf tour i liseberg. då var jag completely död och helt fantastiskt glad. gustaf var jättelång...


från bengans den 15 februari 2009

I get so tired of the anger

carl noréns singel the anger går att lyssna på p3s hemsida, flipp och glopp grejen. jag undrade först verkligen, OJ, vad har hänt. men sen kände jag bara DANS när jag lyssnade på den igen, och igen och igen. jag längtar tills han ska ut och spela och hoppas innerligt att han besöker de sydligare delarna. alltså västergötland hehe. jag saknar sugarplum fairy och hoppas att vi inte har sett slutet på deras liv. det skulle vara kollosalt tråkigt och hemskt. men nu är det calle. för ett år sen satt jag och lyssnade på youtubeklippen från borlänge, och hoppades att skivan skulle komma i år. nu kommer den 2011. seg människa. jag hoppas han förgyller min höst så som han gjorde förra hösten med alla fina blogginlägg man kunde se fram emot alla dystra höstkvällar.



the anger-carl norén
mitt klipp från när jag var på hans spelning i sthlm i februari 2010

FAR AWAY FROM MAN

idag var jag hemma från skolan, hemma från orientering, samhäll och tyska. Jag får dock orientera med tvåorna. jag dör. men jga har fördrivit dagen i soffan med vakna, poirot, top model och mysteriet på greveholm. mår skitkasst. jag vill bara bli frisk. på lördag ska jag köpa en ipodtouch. ja vill ha den nu. är så jävla trött att jag snart säckar ihop.
upptäckte att Young & Armed finns på spotify. åh, det räddade min dag. har inte lyssnat på sugraplum på jättelänge känns det som. en månad kanske. jag saknar den oerhört svettiga men ack så bra spelningen på Peace and Love i år. Vi köa, och köa och sprang. jag sprang för livet och hamnade längst fram i mitten. jag var så glad. hela skiten ska ut på dvd.å.n.e.j. men jag har setlist och fina minnen från den fantastiska konserten. Calle som gick på kravallstaketet, shes all that, far away from man och hela känslan attstå längst fram på en av de viktigaste spelningarna. <3



heath ledger



jag tycker om den här filmen <3

(L)

jag älskar min klass och alla fina nya vänner! jag älskar mina och josses utfreakade facebook logginlägg och våra utfreakade samtal i skolan. jag älskar min flashbacklista med både jättedålig musik och underbara låtar. jag älskar när jag ser linnea och matilda i korridorerna och känner hur hjärtat hoppar till eftersom jag inte hade sett människorna på en vecka. jag älskar karin också, när hon får bryt, är sen och är sitt vanliga jag. jag älskar inte matte eller läxor. jag älskar min gråa tröja och mjuka tjocka leggins. mysfeeling10 000. men jag är förkyld, så nedrans trött och helt seg i huvudet. kommer tid, kommer råd. kim novak badade aldrig i genesarets sjö.

RSS 2.0