I wanna love you but I´m growing old


jag älskar och kommer alltid älska de här männen.

cause this lyrics doesn´t lie

okej. jag tycker väldigt mkt om min klass. den är mysig och rolig. jag tror nog att samhäll blir bra. men mattegrupperskiten och lärarna kan bara ta sig. missförstånd. lätt grupp. missförstånd. svår grupp. yey. "ni får egentligen inte gå/va/räkna matte här". blä. Annars är allt fina fisken. Sämst är även mitt underskåp. Jag har i hela mitt liv drömt om att ha överskåp, typ i alla filmer och böcker. Det kommer nya folk, det slutar folk. Just nu så känns allt perfekt, så nu behöver ingen mer komma till klassen eller sluta. hehe.

Det var matfestival i fredags. hela konceptet är helt fucked up, enligt mig. men det var faktiskt trevligt, hemskt trevligt. Gick ned med linnea, karin, sofia och josse. Mötte våra fina nya klassisar. Drog omkring, åt mat. Hejja på människor. Prata massa med människor. Dissa Alcazar. Åt mat. Regn. Allsång i kyrkparken under stort träd. Freezing cold. men ja trevligt.

Sen hade vi film/chips/lips/youtube/prat kväll hos josse. härligt.jag tycker om mina vänner.

Risky Buisness II-Johnossi

indierocknroll.lovelystuff.



come home now freak me out

några fina människor jag tycker om


















ångest

okej, tredje dagen i skolan. jag är helt slut. men det konstiga är att vi inte gör något! vi bara sitter och lyssnar. Jag somnade nyss i soffan, men den ljuva sömnen varade i högst några minuter. Jag får ångest över allt.Borde jag valt natur, estet eller ska jag var här på samhäll. hjälp mig. jag saknar linnea så hemskt mycket. även fast hon är tre minuter bort genom att gå så känns hon så långt bort. Jag saknar högstadiet, förstår ej hur jag kan tänka den tanken. Högstadiet var ju hemskt. Men på något sätt härligare, jag saknar lärare och lokalerna. Det var luftigt och ljust. Här på gymnasiet känns allt litet och ihoptryckt. Vi hade inte ens en egen bänk idag på tyskan. Jag tycker mycket om hälften av min klass, resten bara försvinner....


summer of '10

Sommarens...
bästa:
Peace and love, mina vänner och London
bästa konsert:
Sugarplum Fairy på peace and love, vi kunde lugnt vandra från våran gate när den öppnades, köa och vips hamna längst fram. okej det var mer våld inblandat. Den konserten var blod, svett och tårar. Men oj så fin den var. Men när mando spelade you can´t steal my love. jag var så lycklig att jag grät. sen var jag jättetrött. men the hives får icke förglömmas. jag var mos men det var det värt.
sämsta konsert:
De Lyckliga Kompisarna på Peace and love
bästa semseter:
London
bästa band/artist:
Oskar Linnros, the hives, mando, sugarplum, vampire weekend, carl norén...
mest minnesvärda datum:
4 juni, 28-3 juli, 15 juli och 12 augusti
mest välspenderade pengar:
Tågbiljetter och skivor
bästa promenadstrecka:

bästa middag:
ehhh? värsta middag var iallafall tårtan som "vi fem" gjorde. hahaha så äcklig...
bästa film:
sommarens film är alltid Notting hill!
bästa program:
VÄNNER!
bästa låt: 
you can´t steal my love, från och med du, far away from man <3
bästa bok:
Midvinterblod
läskigaste:
stugans toafönster
bästa köp:
god knows skivgrej med demo på och mina jeansshorts!
hatobjekt:
en person.
snällaste:
åh så många snälla människor det finns. linnea, matilda, josse och karin. ni är bäst <3
sötaste:
ehhh
mest saknade:
LINNEA!
största misstag:
du
största musikaliska upptäckt:
oskar linnros, typ :S

Vi blir aldrig som dom från stan



oskar linnros-ack sundbyberg

jag var där, längst fram i gbg. med alice och lisa. Ljudet sög men oskar var finast och nu har jag lyssnat på vilja bli tre eller fem gånger varje dag sedan den dagen.

Första dagen på Västerhöjd

okej. det var inte så hemskt som jag trodde. Klassen är helt okej. Vi fann några riktigt trevliga människor vi aldrig träffat förut. Men sedan var det gänget med några tjejer som jag hade önskat över allt annat INTE skulle gå i min klass. jaha. men så är livet. 6 killar och en flock med tjejer. kul. inte. Jag är så trött att jag skulle kunna somna på direkten. Vaknade så tidigt, för tidigt i morse. Cyklade i spöregn och typ storm. Fin look säger jag bara. när jag väl sitter där på samhäll tänker jag, FAN, varför går jag här. Jag vill ju gå estet..eller media. Men mest estet. VARFÖR!?
jaja. jag få stå ut. jag saknar min bästa vän på natur. de verkade ha kul. jag är lite besviken. Men nu lyssnar jag på the hives och tänker på hur mycket jag älskar mando diao. one blood. one heart. one band. md.

Början på livet

Imorgon börjar jag gymnasiet. Vart tog dessa 16 åren vägen, det känns inte länge sedan jag satt med min nyfödda lillasyster i famnen. Pussade på hennes kala huvud och kände mig stolt över att ha en så fin lillasyster. Då var jag fem år. Jag trodde att livet när man var 16 år var underbart. Jag hade fel. Oftast är det väldigt underbart, men ibland vill man bara gå och dö i ett hörn. Jag och "vi fem" gänget från högstadiet har splittrats men hoppas kunnas ses ändå. Om inte vet jag inte vad jag gör. Jag ska gå sam-sam. Hej och hå vad kul. Jag tänker att på för nästan två månader sedan såg jag Sugarplum Fairy och Mando Diao på samma dag. Den tredje juli 2010. Jag kommer minnas den dagen med orden skitvarmt, nyfunna vänner och glädjetårar. Mando Spelade you can´t steal my love, mr moon, blecker street....Även om gröna Lund var extremt bra var känslan av Peace and Love och all väntan så stor att jag bara grät och grät men var så jävla glad över att det var Mando Diao på scenen. Mitt allt sedan 2006. Det går inte att göra slut med dom, det är som att skära av en kroppsdel. Och det kan man ju bara inte göra. Vi köade hur länge som helst i stekande hetta till sugarplum, längst fram i mitten. De spelade far away from man, shes all that, godfever....Jag fick setlisten, Carls setlist. Carl har även fått skivkontrakt. Jag är glad för honom. Nu ska jag lyssna på oskar Linnros och borsta tänderna. (och hoppas på att morgondagen blir en bra dag)




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0