^^

to hentorp with love.

I wish there was something more to this


någon fin själs video från peace and love i somras. beskriver hur hela den konserten var. råkade se ett meddelande om dvdn. oh.my.fucking.god. NEJ. haha fast ändå ja. mne jag vill inte se mig själv längst fram i världens värme i en smockfull lokal.


inte min video. peace and love 2009. men oj vad jag minns det som såhär. näradödenupplevelse. något längre fram och helt galet. gud vad jag saknar det. även fast jag klämdes bort fram staketet. tvandme. jag ryser verkligen och vill uppleva den konserten igen. känslan går inte att beskriva mer än stor lycka och tårar. gunned down in a fight it was a bloody pressure.

those days before



det här var så sjukt längesen. vårterminen i sjuan. 2008. jag är fortfarande samma människa men känner mig som så mycket äldre än att det bara har gått två och ett halvt år. det hände så mycket den där tiden. men allt gick så långsamt och var faktiskt jävligt sorgligt en tid. jag lyssnade på mando diao och the killers varvat med annat jag inte ens kommer ihåg. men mr brightside och when we were young är som en tidsmaskin tillbaks till den tiden. hur arg jag var att jag inte gick på mando på lisebergshallen. jag fick tinnituss på nån himla valhalldiscoskitgrej. så onödigt. jag+linnea var det. på sommaren också.

jag orkar inte rota bland alla bilder nu längre. hur mycket som helst. jag vet inte vad det här är för himla summering. hejdå och godnatt.



det skrattretande är att jag nästan aldrig kollat på den här videon. bara read my mind och when we were young...
men jag kommer ihåg när jag och linnea satt och sjöng hela texten i korridorerna och hemma och hos varandra.

fint sällskap

vi kom till restaurangen vid halv sju. lämnade den kl 22. ni är för fina. pratade nonstop om allt möjligt. och imorgon ses vi igen. jag måste kolla mitt busskort. kan ha hänt att tanten igår pajade det när hon skulle åtgärda nån grej. inte bra.

höstlov

nu ska jag gå promenad med linnea och matilda. trevligt. plus att jag är klar med städningen av huset. det är höstlov. äntligen höstlov. mitt näst, näst sista. sen är jag vuxen. hjälp. hejdå skövde. äh. men nu ska vi leva livet och våga ta risker!


gammal bild. 2009. i februari. mando diao. jag minns att jag hade den som profilbild på olika saker.

so play me some from 1954

springer omkring och gör hushållssysslor till typ det här. kul. ikväll ska vi äta på benidorm med anna och co. MYS.
jag har aldrig ätit där. även fast jag bott precis där när jag var liten. nostalgi. jag får nostalgitrippar av fotografier.
jag hitta massa igår. fast den här bilden är från mormor och morfar. allt ifrån bilder på morfar när han är liten, femtiotalet när han träffa mormor och mamma när hon är liten . <3



CARL NORÉN












foton av Emma Svensson

jag tycker om den här mannen.

oktobermys

det är mörkt ute. kom nyss hem från matilda. vi hade trevligt. jag, josse, matilda, sofia+alexander. hehe. vi hängde inte med så mycket i robinson. å kladdkaka och skrattade och kittlades mest. sen prata jag och josse massa om livet och om drömmar och annat knäppt, festivaler också, när vi gick hem.

imorgon har vi samhällsläxförhör. heh. jag måste nog läsa på lite så jag kan försvara mitt mvg. jag fattar inte att allt flyter på så bra på gymnasiet, okej då förutom tyska. men det är så tråkigt. jag menar, på högstadiet hade vi värsta pressen och man lyckades, okej jag, ändå inte hela tiden. men det känns ändå bra. för gymnasiet blev ingen chock för mig, I was prepared to die. men aja, matte/no gjorde en van vid slit. hejdå. nu ska jag sova och läsa om demokrati.


joseph gordon-lewitt. tredje klotet från solen, 10 things to hate about you och 500 days of summer. L.O.V.E. hahaha

I REMEMBER THE DAYS OF MISTER COOL

idag regnade hela helvetet över mig. okej det ösregnade alltså på vägen hem från skolan. jag hatar tyska. så jävla tråkigt. men vid 6 ska jag till matilda med co. trevlig kväll. kladdkaka ofcourse.


dessa två är bokade till peaceandlove. fint.
det är så mystiskt. det finns en kille, som går på skolan. han är så lik daniel adams ray. läskigt lik.

Up in your head where re you going Where re you going now friend You’re fighting against the dead end

idag var fin dag. Engelskaredovisning gick helt okej. Matte är lika tråkigt. hemvandringen från skolan med karin. väldans trevligt. sen kom linnea. vi gick igenom livet i detalj. mest hennes. hehe. lyssnade på johnossi och annan fin musik. sen träna vi. det var skoj och imorn är det robinssonkväll med fina människor. fast jag är inget fan av robinsson.

hehe. nu ska jag äta en nattmacka. och studera ackusativ och dativ i det tyska språket. plus sitta och le över resultatet från samhällsprovet.


jag saknar london so much.




å romeo, varför är du romeo.


leonardo dicaprio hehehe

jag och joseskitfin är überkulturella. vi bestämde oss för att läsa Romeo och Julia. okej. lättare sagt än gjort. Det mest är poesi. men när man kom in i det började man fatta lite. smartheads for life.

Don't try to hide yourself from Mr D.







jag har för många såna här bilder på min dator. haha.

iallafall. det är 4 år sedan the day of long before rock n roll. typ.

LOOSING.MY.MIND.

oj. jag lyssnade på en bit av mandos nya låt. JAG ÄR SÅ GLAD. det känns bra nu. mycket bättre än innan give me fire. åh. nu är jag mer taggad på den här above and beyond grejen som jag inte riktigt fattar. KÄRLEK
plus att låten (jag var bara tvungen att lysnna lite, men nej sen så måste jag vänta tills skivan släpps typ) "No more tears" var den jag trodde hette "I want your love". väldigt spännande. jag tycker om den låten/demon eller vad fan den är. som ett tomtebloss <3

efter skolan var världensbästajoseskitfin här. vi gjorde kladdkaka på måfå. dne blev fluffig. sen gick hon hem och jag åkte buss till musikskolan. till mín fina orkester. jag och klara prata om livet och om skolan. hon är fin hon. Sen åkte jag med sällskap av gustav och sara hem med bussen i mörkret. vi har inte naturkunskapsprov. det är skitdåligt. för nu måste man plugga på lovet. blö.


i somras i stugan <3

back together

idag var bra dag. fast det var 8-16. häng i biblioteket. fina människor. linnea. vi ska ses på onsdag. vår klass är fin. fast jag ska döda alf om han upplyser om mer saker om naturkunskapsprovet imorn!


collaget från nian hänger äntligen på min vägg. faktiskt mysigt att kolla på när man ska sova <3

I’ve giving you another cup of surreal Giving you another cup of me



jag tycker om musik. SURREALDREAM

the wind blows in the trees

fy det är så kallt. och det är söndag igen.blö. men jag ska träffa min matilda sen.yay. jag drömde om att jag skulle på md. sen vaknade jag. innan de började spela. fast det var en fin dröm ändå<3

jag vill åka nånstans. typ höstlovet. kan det inte vara något fint då.


från stockholm feb 2010 <3

*

okej. hejdå staden.

jag skrattar eller ja jag vet inte riktigt. men tjejen i lyxfällan igår. haha omg. nu tror alla att hela skövde är som hon.

you made me fade

jag saknar peaceandlove 2009. det var så fint. lika fint i år.

det snöade idag. på den 21 fucking oktober. och det är så jävla kallt. ursäkta orden men jag håller på och fryser ihjäl. jag måste sluta skjuta upp matten. hejdå.


sugarplum


mando


johnossi


laakso

All those pretty little pictures about tearing those dudes apart



jag känner för att se på down in the past.










_

okej. viktor norén gör mig lite rädd.

“Let‘s run away again, just like we did when we were 10.”

idag var det rookiedag. asså egentligen helt sämst. fatta inte varför vi var där. en ståuppare sög. sen gick vi bara omkring. hamnade i en pysselhörna och gjorde fina pins till våra manliga klasskamrater. En del uppskattade våra gåvor, andra inte. hehe. det var roligt. och nu, skittrött. fast vi åt choklad på vägen hem från skolan. ni är fina ni josse och karin. josefajn and karen. hela vår klass är så fin.

såg två fina intervjuer med victor norén idag också. börjar komma över min något skeptiska inställning till viktorious. men än har jag ine hört hela nya låten. men ja, megapop känns det lite som.


finisar <3

coolish

idag kom jag och klara fram till att det är coolt att läsa noter. som ett språk ungefär. men ändå på ett annat sätt, att alla plumpar bli musik. fint är det.

no longer fifteen

idag fyller min fina vän karin år. grattis.

livsnjutare



Ett chokladtest.

She said I know But the fire in my heart will show She said I know But my fire for this world will grow



denna veckans mest spelade. jag saknar spf.

geeky

jag sitter och läser harry potter. hehe. jag känner mig geeky as hell. egentligen ska vi läsa den om typ en månad på engelskan. men äsch jag kan ta en annan bok då.

det är söndag idag. sämsta dagen. jag glömde min franskabok i skolan. jag kommer dö. vi har läsa till imorn. läxa till måndagar är så ovärt.


:)

maniac








jag är störd. men det här är fnt.


jag tog en kula för dig, fick en smula tillbaks


fula bilder

det är lördag idag. jag har köpt ett par kängor eftersom mina älskade som jag köpte för 2 år sen gick sönder för någon dag sedan. dragkedjan sprack. and now. no more dragkedja. sen ja. sen mötte jag min fina linnea. hehe.

Gubben i lådan. bästa låten.

det som startade allt

jag vill leva i ochrasy. inte i ovisshet. jag vill att det ska vara 2006 igen. jag vill vara 16 år 2006. det skulle vara så jävla underbart. nu vet ni.




fredag

Idag hade vi ideologiprov. hejdåbrabetyg. när jag skrivit klart var tiden slut. skit. hann inte läsa igenom. kan ha babbalt på om helt fel saker. men ändå. skönt att det nu är gjort. DET ÄR FREDAG! efter skolan gick jag, josse och karin till willys och köpte godis. hehe. sen åkte jag och josse hem till matilda och gjorde massa knäppt. skitrött. men nu är man hemma. no more prov. bara tyska....och naturkunskap....ehe.

carl norén är fin. nu ska jag spela gitarr.

.

honey i love you like the summerfalls and the winter crawls.
YOU ARE ABOVE AND BEYOND ME. <3

världens mest glädetårfyllda låt i somras

my head and thoughts are filled with clouds

fin video

<3


du är söt <3

I've got ten little soldiers pointing at you

idag är det ett år sedan jag träffade mina fina gudar. ett trevligt spektakel med michelle.


mys<3

you don´t understand me

ännu en 8-16 dag gjord. jag dör av trötthet. plus att vi har två prov den här veckan. det är bara att kämpa på. men jag pallar inte. sen ska jag träna. ehh. jag är trött ju. hehe.


den klockrenaste introduktionen ever <3

veronika mars<3



åh vad jag saknar mina kvällar i köket framför Veronika mars <3

jag är knäpp och har tråkigt

30 questions about your top 30 (last.fm)!

1. How did you get into 29? Rolling Stones, de har ju alltid varit rolling stones liksom.
2. What was the first song you ever heard by 22? Babyshambles, Fuck forever.
3. How many albums by 13 do you own? Vampire Weekend, ett, Contra.
4. What is your favorite song by 5? Markus Krunegård, svårt men Lika barn leka bra.
5. What is your favorite song by 15?The White Stripes, Black math.
6. Is there a song by 6 that makes you happy? Arctic Monkeys, mardy bum.
7. What is your favorite song by 10? Lasse Lindh, Varje litet steg.
8. What is a good memory you have involving 8? Timo Räisänen, att vi blev filmade av finsk-svensk tv när vi pratar med honom...
9. Is there a song by 19 that makes you happy?Kristian Anttila, asså smutser är grymt rolig..
10. How many times have you seen 26 live? Adiam Dymott, woho en gång!
11. What is the first song you heard by 23? Shout out Loads, hmm tonight I have to leave it.
12. What is your favorite album by 11? Razorlight, razorlight.
13. Who is your favorite member of 1? Mando Diao, men skojar ni med mig eller. Okej, björn <3
14. Have you ever seen 14 live? Broder Daniel, nepp.
15. What is a good memory involving 27?Kate Nash, ehh?
16. What is your favorite song by 16? Håkan hellström, kom igen lena.
17. What is your favorite album by 17? Kaiser Chiefs, Yours truly, angry mob
18. What is your favorite song by 21? Kusowsky, dansa.
19. What is the first song you heard by 25? Julian casablancas (vad gör han här nere) men bara han då, 11th dimension
20. What is your favorite album by 2? Sugarplum fairy, nej fy vilken hemsk fråga. young and armed, first round first minute, the wild one. tillsammans
21. What is your favorite song by 3? Johnossi, ojojoj, jag älskar så många låtar. men 18 karat gold är speciell, men även bed on fire...
22. What is your favorite song by 30? Oasis, don´t look back in anger.
23. How many times have you seen 18 live?The wombats, noll
24. What is the worst song by 12? Molotov Jive, no ideea
25. What was the first song you heard by 28? Ceasars, JERK IT OUT
26. What is your favorite album by 7?The kooks, inside in inside out. fast jag älskar konk.
27. What is your favorite song by 24?the sounds, asså jag har så många minnen till living in america <3
28. Is there a song by 9 that makes you happy? Oskar linnors, <3 25 är fin
29. What is your favorite album by 4? The Hives, tyranosauros hives
30. How many albums do you own by 20? Franz Ferdinand, ett. fast på datorn. hehe

when in doubt fuck the world

igår skulle john lennon fyllt 70 år. varför skulle du gå och dö? idag sov jag och missade 10-10-10-10:10. fan. känner ett sug av att se johnossi i höst. ett jobbigt ha-begär. imorgon är det skola och ny vecka. blä.


det här var bara jobbigt att titta på </3

en högerkrok och riktigt blod

hemma från jossefinis. de andra fina människorna befann sig där också. i sina rosa dräkter förutom jag och sofia som föredrog en mer städad klädsel. kladdkaka, robinsson, prat och eh massage. haha. imorgon är det fredag. HELG WOHOHOHOH! JAG ÄLSKAR HELGER. även fast vi har två äckelprov nästa vecka...jag lyssna rpå Lasse Lindh. Min fina bästa lasse lindh som jag varit SÅ nära att se flera tusen gånger. men alltid missat. jag hatar det. jag hatar matteprov, imorgon får vi reda på resultatet. noll pepp.


stockholm 2009 <3

she´s turning up the volume as she cutting her wrist

är trött efter träningen. skitkul. även fast jag har en svidande reva under foten MATILDA KLIPP TÅNAGLARNA! haha
när jag åkte hem i mörkret lyssna jag på molotov jive. hur längesen var inte det. shit. monday tuesday blev som på nytt. hur fint i natten som helst. sen träffa jag på linnea. hon kom gående hem från gudgruppen. fint. och nu. BACK TO SVENSKA REFERAT. ehh. och naturkunskap som jag inte börjat på än. hehe.


<3

I wanna feel your arms around me

idag fyller Carl Norén 27 år. hjälp. han var ju nyss typ 23. jag skulle göra allt för att få en skymt av han nu i höst. men skola och pengar är två big problems i min vardag. jag orkar inte plugga. imorn har vi engelskaprov. ganska soft ändå. fast vi ahr även franska diagnos. ehe. franska är inte mitt språk. men äh skitsamma. jag tror jag kommer att ha nytta av det i framtiden. har en frökärlek till franska ändå, även fast jag inte riktigt fattar allt.

idag var det skolfoto. är bara att vänta på katalogen nu. haha. nej nu ska jag gnida på min fiol som matilda säger.

the anger


<3

skolfoto imorn

skolfoto. har inga direkt ångesttankar över detta fenomen i denna stund. de kommer oftast efter. haha hejd¨och ha en bra natt.

CARL NORÉN THE ANGER <3

tråkig dag

söndagar. så himla tråkiga. bara massor av läxor att göra. eller så skiter man i läxorna och gör annat. såg världens finaste gitarr idag när jag och mamma åkte runt i lite affärer på eftermiddagen och undrade varför jag slutade spela. hmm. men äh. jag kan ju starta eget band och spela på mitt sätt jorden runt. eller inte.

igår var finisarna här<3 vi såg på eva och adam. tobbe i våra hjärtan. åt chips och kladdkaka och prata massa knäppt. innan hade vi farit runt i skövde. varit på elins och lyssnat på fina vänner som sjöng och spela. åkt shoppingtåg genom staden. köpt pizza. jag åkte med matildas moppe hem till mig. sen var det tre rosa kaniner och jag.

nu vill jag att det blir fredag igen.

hej


2008

2009

2010

jag är dålig på vardag men duktig på fest






skövde (!)  valhall, 18 april 2010

fint

jag älskar mina vänner. ni är fina och oerhört knäppa. även fast jag aldrig kommer vara personen med en rosa onepicepyjamas på mig. haha. men nu sitter jag ensam i mitt rum med min katt och vill bara att det ska vara helg jämt. men nu är matte över.jag är så glad.

fin spotifylista

finns inga ord



kan inte beskriva hur jävla bäst i världen de människorna är.



TJOHO

hej fina och korta dag. haha eller hej matteprov som blev helt fucked i slutet. jag gillar inte matte. inte ett dugg. vi slutade halv tolv. woho. jag, karin och josse åt orientalpalace mat istället för matsalsmat. det var väldigt gott och vi åt med ro. I ungefär 2 och en hlav timma eller liknande. alla våra problem, hemligheter och allmänna uttalanden fick hela restaurangen höra. vi måste lära oss att prata tystare. sen gick vi runt på stan och leta present till anna i vår klass. tjoho. och skratta tills vi hade ont i magen. rimmade på mcD och sen gick vi hem. eller josse/karin försökte skjutsa josse/karin. det gick dåligt. sen träffa vi matilda <3. hon skulle på bio med sin klass. jag säger bara SP1sk FTW! nu sitter jag hemma, ska äta pizza och sen bär det av till karin med K för film i myskläder.

hejdå. jag är glad.


jätteful video från i somras. hahaha

RSS 2.0