oh happy day

det är fredag. jag fick fint paket på posten, woha, it's my lucky day!

picknickfika

lite spontan picknickfika med josse efter skolan. köpte glass och kakor på kvantum och vandrade upp mot berget, och satte oss på en större gräsplätt och blickade ut över staden. mihi. väldigt mysigt. du är så bra min söta fin!

its so hard to see through you but i just dont wanna know oh its so hard to see through youre so easy to love youre so easy to love

.

take me back

chillade lite med robinsonkillen och falköpingsbo i somras. bara sådär liksom. maha.

grattis lilla mormor






min mormor fyller år idag. grattis och kramis

f...

jag hittar inte mitt usb. fan.

karin

har käkat så jäkla goda ostbågsskruvsaker med kakan precis. hon tittade in på lite kladdkaka och annat gott efter skolan. mihi. like you a lot kakis.

i somras

höst

halsdukarnas tid är här. höst.

math time

nu ska jag och min bigbrain räkna matte C (även m det inte kommer hända, I promise you)

take me to ochrasy


hittade en bild jag lyckades ta på peace and love. kärlek.

trött chey här

Har nu upplevt en natt i Stenstorp hos Emilia. Det var sehr trevlish. Twilightmaraton med Emilia, Josse, Hanna, Elin, Ellen x2, sara och Louise. Vi var bara 7 nattgäster dock. Jag och Hanna var de som slutade prata vid fyrasnåret, så känner mig en aning trött idag. Frukost= nutella, juice, mackor och ostbågeskruvar. mums! Ni är så himla roliga, like you a lot! kram


moviefridaynight

om ett tag ska jag till Emilia i stenstorp och ha filmnight med lite tysklandsmänniskor, mys mys. Idag är det fredag, den bästa dagen på hela veckan. Den dagen man kan tillåta sig att gå till willys och köpa nutella, cocacola och  godis för 78 kronor på godiskällarn. kram på det.

If I don't live today then I might be here tomorrow

åh vad jag kommer ihåg det här med kärlek och tårar. If I don't live today, then I might be here tomorrow.

jag hatar att jag älskar dig Älskar dig så mycket att jag hatar mig



hej

naturkunskap. koncentration på hög nivå.

katten min


mys igår med katten min

it's a backfire at the disco/keep bleeding love

jag pallar inte plugga. är en busy woman, eller a har chillat i soffan också. Och gjort mycket annat än samhällskunskap, tyska och historia. die bara. hoppas på en morgon utan regn, orkar inte cykla i regn. Men sovmorgon, me like.



way too better than the original

tumblr

MOONSHINEFEVER

die

Jag går visserligen samhäll-samhäll. Men just nu är Samhällskunskap B inte okej.

but the fire in my heart will show


Alla dansar och jag tänker är du också själv, var är du ikväll

Har gått runt i staden i dryg två timmar och pratat med Linnea, vi hade inget mål men det var ack så trevligt ändå. kram på sånt.


jag hade hoppats på något, hoppats på något. om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

Och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är

en väldigt fin kväll med fina vänner. håkan var härlig, vi sjöng känn ingen sorg för mig göteborg med 20 000 andra människor, ett bra avslut på sommaren 2011! Puss och kram alla fina!




någon gång måste du bli själv

Hon har ett falskt leende
Jag har sett det
Hur har du undgått det alla de här åren
Och jag har sett dina pupiller växer
När du är med mig
Du vet inte om det än
Det kommer att bli du och jag
Tillslut

is it me


ta mig till kärlek ta mig till dans ge mig nåt som tar mig någonstans

hihi jag ska på håkan på liseberg på fredag, knäppt, hoppas verkligen jag kan njuta av en awsome konsert nu istället för att ha feber och bara vilja lägga mig på marken som förra gången i somras på peace and love. det blir nog en väldigt fin fredag!



hey there

yeah coolkids in englishclass!

tisdagsmys

har orienterat i regn, blåst och lera på berget idag. score, we made it maha! laddade upp med kryddade nudlar hos josse innan och efter drack vi några koppar te med fin musik och mina finisar till vänner. mysfaktor 10 000. hihi. imorgon har jag fotografiskbild med min filur matilda på morgonen, yay!


asså åh, jag saknar det här.

one year to go

kom på att jag suttit och skrivit på den här bloggen i 1 år drygt. det här året har gått sjukligt snabbt. men idag är förkyld och stannade hemma från skolan. Imorgon måste jag dit, vi har orientering. kill me. Men på fredag ska jag nog på håkan i göteborg. fjärde gången på fyra veckor. Måste gå och lägga mig tidigt ikväll så jag orkar morgondagen, plus jag saknar mina budds. baj baj miss american paj.


haha åh detta är tidsfördriv nr 1

ibland hatar jag tekniken

och när jag sitter där, nöjd som bara den, har hela musikbiblioteket på ipoden, kopplar ifrån och ser fram emot att lyssna på wrecking bar. händer det. ipoden får cpryck och växlar låt och blinkar helt hejdlöst. fan. jag ska bli amish.

oh happy day

Åh herregud,plötsligt händer det, ipoden synkar med min dator! Oh happy day!

11 september

datumet som skakade om hela världen. för tio år sedan var det år 2001, jag var sju år och gick i tvåan. Jag var på fritids på käpplunda och de rullade in tvn i det stora rummet. Det var första gången jag såg ett helt nyhetsprogram. 11 september 2001 och tiden efter det är något jag aldrig glömmer.

old




nionde september

Grattis morfar, du och jag, kram.

I said I die for you


Den dagen. exakt ett år sedan jag såg dem förra gången. peace and love 2011.längst fram bland alla uttråkade håkanfans, sjuk och febrig men så glad att tårarna rann. Ni kommer alltid vara the band.

GODMORGON



chillar på min sovmorgon och lyssnar på the wombats

torsdag

grym dag i göteborg idag. jag, filiph, karin och josse tog tåget vid sju, det blev något försenat så kom hem för 20 minuter sedan. men roligt hade vi ändå!kram på er och godnatt!

some memories

jag backupar min gamla dator lite. hittade lite fint.










EN CARRO OCH EN KARIN


haha så fula.

moonshinefever

hej

THE VACCINES


evening

idag har jag gjort nothing. blev en oplanerad kväll med lite häng med josefinen först och sedan gick vi till linnea där matilda, karin och filiph senare dök upp. det var roligt. oplanerat blir oftast roligast. åt lite av min choklad jag vann igår och satt på asfalten och prata om allt mellan himmel och jord. ni är fina ni. kram och godnatt, nu måste jag sova.

last two days

torsdag, skola, stan, laserdome, springa ikapp bussen i skultorp och grilla körv i boulonger

fredag, göteborg, universeum, slottsskogen stan och liseberg! och såklart lite fantastisk bussresa!























FINITO

åh herregud. tyskarna har åkt hem. det är slut, över, finito. jag gillar inte avslut. den här resan och utbytet med alla fantastiska människor är det bästa jag gjort. inte bara för att det var grymt att träffa Bene och de andra, utan ni helt fantastiskt underbara och älskade svenskar i tysklandsgänget! Utan er är jag inget just nu! Bussresan hem från gbg nu, när vi alla satt och sjöng i bak på bussen och alla dåliga skämt. ni är grymma. puss och kram på er. vill inte att dagen ska ta slut. men lyssnar nu på mina nyinköpta skivor, och det får bli ett bra avslut på dagen. tchüss und guten nacht.

känner mig lost

hej världen.jag känner hur jag inte riktigt är med. jag har världens bästa tysk boende hos mig. är ganska lost efter missade lektioner. ingen sömn och massa aktiviteter hela dagarna. mando har fått en rockbjörn eller något, och jag missar det.det har aldrig hänt förut. jag hittar inte kamerasladden och har inte tagit alls många kort under veckan. jag får smått panik. imorgon ska vi till göteborg och kommer hem kvart över elva på kvällen, måste gå upp klockan 6 imorgon eller något för att hinna göra allt. är inte riktigt med i världen just nu. på lördag ska jag ta tag i mitt egna liv igen. men annars har veckan varit aaawsuuum!

vill bara ligga i min säng och lyssna på vaccines

RSS 2.0