long time ago


hahaha sämst kvalitet. hittade den bland massa skit från 2007. helenaskolan. 7E.

in the shadows

man vaknar. det är mörkt ute. svin kallt. åkte bil idag. skrapa bilrutorna. åka till skolan. sluta skolan klockan fyra. mörkt ute. deprimerande. plus att jag sitter och stressskriver en uppsats till torsdag. hjälp. har inte hunnit läsa svenska och franska än. HJÄLP. jag måste sova....

eh. nu chillar vi lite. FINIGT. lite sådär myspys.

we are all alright

jag är sjuk. men att klicka på fina och roliga bilder är sjukt underhållande. kolla. ialla fall. det går käpprätt nedåt med min uppsats. så tråkigt är det...


lite sånt där som jag tycker är bäst. john lennon. that's 70's show i all ära.
hyde, fez, kelso, foreman. my gods.
charlieissocoollike. och ja tv är också fint.

i get around

okej. jag är sämst på att plugga. sitter och heartar massa bilder på weheartit. josse inspirerade mig. mitt hår luktar inpackning. mysmys. och världensbästajohnossi-john skriker ur mina högtalare. asbra.

you are above and beyond me

hemma från snöoväder i stugan. tur att vi inte fastnade där

i fredags var det mys. vi bakade tårta. blå med hallon på. åt tårta. och mat också. massa knäppa roliga saker. mysipysigt. ni är för fina<3 igår åkte jag och min familj till stugan. där var det inte hälften så mycket snö som här. wtf. undrar om bushbarnen kommer bli insnöade imorgon..? haha

nu lyssnar jag på ironandwine och pluggar franskaglosor. imorgon har vi pardans. eh.

hjärta på er alla människor jag tycker om

i shouldn´t be half nude




hahaha så klockrent. så bäst. finfin favorit i repris :)

hej

hej. snöig dag idag. igen. massor av snö. skolan var okej. fina människor som gör att man aldrig känner att skoldagen suger. det är fint. sen musikskola. det gick helt okej på lektionen. bli förundrad varje gång min lärare säger att jag fattar allting bra och så. jag kanske skulle haft en chans på estet....men nu skulle jag inte för ett ögonblick velat hamna där. eftersom jag tycker om min klass så mycket. kram på er. sen när jag kom försökte jag plugga lite matte. snälla låt provet gå bra. för det slutade med att jag satt och åt lussekatter och pepparkakor till flickan vid stenbänken. fin serie. flashback from good old days. och sen gick jag till linnea. såg på robinson och drack varm choklad. linnea och alexander följde mig hem. fint prat utanför huset. haha. nu skiter jag i matten och ska sova. guten nacht.

matte/no korridoren. skåpen. bänkarna. golvet. matte/no människorna.
helt vanlig dag på helena för ett år sedan <3

......

sitter och kollar flashbacks, musik, beatles och cover klipp på youtube. tja. ganska fint.

fast nu borde jag gå och lägga mig. so long.


hej 2008.

christmas could have been good

tagga julafton om en månad. hejdå pengar.





myspysipys. pepp på jul och pepparkakor.

back in the ussr help let it be

hemma från musikskolan. Beatleskonsert. klick for one of the songs. det var fint. såg lite fina vänner sjunga. innan det. matte. blö. nu. lussekatt. och no facebook. josse och karin. no facebook. i promise.
lyssnar på the hives och känner hur festivalkänslorna börjar väckas. vill bara skrika och hoppa runt. stå vid ett kravallstaket och skrika ut glädjen till musiken. ja.

nu. carl norén frågor mihi.


fantastique

flashback

åh. min franskalärare har lagt ut info om muntliga franskaprovet nästa vecka. åh.nej. hur ska jag kunna snacka om massa grejer på franska. big nono.  je m'appelle caroline et j'ai 16 ans et habite au en village tres petite. voila.


tsatsiki 1999. flashback. asmysigt. kommer så väl ihåg när jag såg när han hoppa sner i bassängen med vikterna första gången. 42 sekunder. rekord.




mer flashback. julens hjältar från 1999. yay.

imagine

jobbigt med snöstorm, eller bara snö som yr när man stiger utanför dörren.  Gått till och från skolan. väntat på bussen till musikskolan. den var sen. självklart. men min pappa hade bakat lussekatter. mumsigt. och mysigt. imorgon har jag tre lektioner. tjoho. sen beatleskonsert med musikskolan på kvällen. mysigt. på fredag är det matteprov. hjälp. jag och matte är ingen jättebra kombo. nej nu ska jag dra igenom engelskaglosorna till imorn och äta mat. gott. tjoflöjt.



det är sånt här som får mig le.

+ alla underbara människor i skolan och ja överallt :)

i now declare this bridge open

okej. jag fick ingen skriva uppsatsfeeling. så blidde ingenting. nu ska jag sova. skolan väntar imorgon.



haha åh jag älskar den här filmen. min favoritfilm när jag var 11-12. nog nu med. myspys. a hard days night<3



godnatt

no school

dagen: ingen skola. mysigt. gick upp vid tio och åt frukost. räknade matte. tråkigt. gick och sprang ned till stan. tog bussen med karin. mys med fina människor hos anna. for hem. räknade mer matte. träna. ung och bortskämd. haha. engelska och franska läxor. och nu: samhällsuppsats...

men ändå. en fin dag. snö överallt. både plus och minus. fint men blött om fötterna..


bild från början av detta året. observera mitt peace and love band. kärlek. och de fina gossarna i bakgrunden. mums.

here we go again







haha. min cam funkar igen. väldigt dålig är den dock. skitsam. glad kan man va ändå. observera den übersnygga first lego league tröjan. haha.

nu ska jag plugga lite franska och städa mitt såkallade rum.

kärlek x100000

jag blir så glad av musik och mina vänner. ni är bäst. blir så glad av tanken på er allihop. man känner sig så nedrans on top of the world. här är lite bilder på sånt som gör mig glad.














okej samma bilder som innan här. men som sagt. dataproblem....


/

Efter några dagar i panik efter att mitt virusskydd gick åt helvete. och datorn gjorde ett x antal kraschar har jag fixat det. för stunden ialla fall.

igår var en fin kväll med mat, spel och massa knäppt. de fina människorna intog josefinis place. hemfärd för besökarna cirkus halv två. jag, karin, josse gick dock skogspromenad sen. trevligt. somnade hos josefin efter disk, godisätande och skrattanfall klockan 4. detta har kommit efter idag.en aning trött kan man säga. men äh roligt. ni är bäst.

(tänk er en fin bild här, eftersom min dator cpar orkar jag inte fixa en bild just nu, men ialla fall)

it was the last time i forgave you

idag fick jag skolkorten och above and beyond. så mysigt. ska snart räkna lite matte, får se om jag kan koncentrera mig på talen eller bara sjunga med i låtarna. haha. sen ska jag till sofia och ha lite mys med naturarna och karin och josse. moha. och imorgon ska vi på harry potter. maha. jag har längtat så mycket efter den här filmen. läst boken x antal gånger. im a geek. so you know. bye bye.


the quarry

okej. jag var med i psl. asfult. men ändå. jag var där. längst fram i världens värme. skittrött och helt enkelt överväldigad över att det var mando framför mig. jag plus massa andra fina människor. dokumenterade med mando. finigt.

jag längtar som bara den till peaceandlove'11

damn

fuck it, datorn cpar. skitjävlahelvete. ursäkta.

känner att allt bara går åt fel håll just nu. hejdå.

BEDONFIRE

fin fikastund med fina människor på rådhuset. prat och skratt.
borde räkna matte och plugga svenska. boring.


hittade denna fina sak bakom min soffa tillsammans med massa mando, markus och annat. fin fin från peace and love <3


hejjagtyckeromattbeskärabildersåhär

peace

idag har jag lyssnat på finfin intervju med björn och gustaf i p3populär. en finfin morgon med solen skinande på den blåa himlen. underbart. alltså inget regn så långt ögat kan se. myspys. sen ska jag visst ner till stan med fint folk. ännu mysigare.

ikväll är det psl på festival. peace and love. saknar musiken, fina människorna och friheten.


äckelipäckelibild men ändå. en veckas festival sliten men oj så glad. och eh trött.

friendship

sitter och lyssnar på jätterandom musik. utnyttjade typ radiofuktionen på spotify. och se där. massa fint. som en paus i mitt konstantlyssnande på above and beyond de senaste dagarna. hehe. finspotifylista

var ute och gick med linnea och matilda i morses. mycket trevligt. linnea blev dock blöt om fötterna. mycket fint prat om livet. plus massa annat. finisar.



linnea, those were the days. sommaren 2008.

+

lite smått trött efter gårdagen. mys med fina klasskompisar. spel. prat och massa störda saker. ni är roliga.
idag är det även lov. asgött.


carl erik norén

no more tears

idag har jag inte gjort någonting. sen kommer matilda och josse. finisar.


jag och josse. våren 2009. conversekärlek.

NO MORE TEARS

13 november

es regnet. åh tyska. så himla tråkigt. men det regnar ialla fall ute. jag lyssnar igenom massa fina godingar på spotify. intro-musiktävling med mig själv. haha. sen kommer min farbror och faster på en fika. jag måste bädda min säng. sen ska jag nog skapa något kreativt. känns lite så idag. eller spela lite gitarr. jag önskar jag kunde hitta plocket till imagine som jag kunde i våras..blöp.


hail the sunny days

jahapp. klockan är halv två denna lördag. förut var jag hos sofia med människor. mysigt. har superont i halsen efter "med andra ord". det spelet är grymt. god mat och massa godis och chips. en helbra kväll. nu är det lov i 4 dagar. woha!

nu ska jag sova. eller jag vill inte. jag vill lyssna på above and beyond.


friday im in love

skolan idag. skitnaturkunskapsprov. fuck it. men alla männsikor är så mysiga att man bara vill krama om er allihop. sen drog jag, karin och josse omkring på stan i en timma. sen slutade naturarna. hem och fixa paket till sofia. ni är konstiga. men roliga. och störda samtidigt. och jag är så trött. men snart ska jag iväg och fira Sofia. myspys.

men ialla fall. above and beyond skivan. har den dock inte än. men spotify hehe. jag klarar inte riktigt mer. så många låtar. så mycket kärlek.


jag är så töntig.

kärlek

loosing my mind. high heels. all my senses. song for aberdeen. åhåhåhåh. jag dör. nu vet ni.

there were sweet memories in corner of my mind

ikväll är det mando diao unplugged. exited. ser fram emot att höra loosing my mind. men eh jag måste plugga. jag orkar inte och vill inte. jag är så efter med matten så jag bara vill gräva ned mig. over and out.


för ett år sen släppte de den här fina dvdn. helt perfekt. inga krusiduller. bara musik. och mando.

10 november

idag var det hej mitt vinterland ute. igen. va i skolan. åkte buss hem från skolan. hehe lata barn. sen skulle jag plugga. eh jag såg på thats 70s show istället. sen var jag tvungen att springa och möta karin. vi gick på teater med klassen. teatern var weird. men det var mysigt att träffa alla favoritklasskamrater. ni är fina. <3. vi köpte godis. åt godis. kastade inte godis. sen fick vi som tur var skjuts hem. och nu har jag skrivit ett inlägg om de mänskliga rättigheterna i fronter och hoppas på att jag inte är helt ute i det blå. och nu-naturkunskap.....så tråkigt. jag måste egentligen sova.

nästa vecka är det PSL på festival-Peace and Love. jag ska se det. och flashbacka till en av de varmaste men finaste dagarna i mitt liv.





finaste människorna på samma dag.

snow

det snöade idag. ungefär 3 dm. jävla fucking snö. gick hem med stickande snöflingor och blåst i ansiktet. fick flashbacks från förra året och den istiden. nej. jag vill inte.

jag vill ha mando. se mando, carl och johnossi. jag vill känna de brännande takterna av roscoe, party with my pain och 18 karat gold. höra john skrika och stå längst fram och trängas. varför denna 18 års gräns. annars skulle jag gå på spelningen i gbg 18 dec. fanjävlaskit. så dåligt.

jag vill se mando. de släpper den där grejen snart typ. såg massa fina kort på hemsidan nyss. jag saknar dem.


<3

sleep

är superförkyld. skippar träningen och ska fördjupa mig i naturkunskapen. eh. boring. skulle kunna somna när som helst just nu. ska nog ta en liten tupplur och sen börja med pluggandet..


carl norén. all my senses.

live a little lustful life

lyssnar på skivan som beskriver mitt liv. drömmer lite. flashbackar. och pluggar. det sistnämnda är det tråkigaste. men imorgon börjar skolan igen. hej klasskamrater. igår fick jag låna en tidning av joseskitfin. så nu ska jag läsa om vad Björn dixgård har för drömtjej. haha.


bröderna norén. ganska fina.

icecold

okej. det var svinkallt ute. vi hade tänkt att vandra runt i hentorp. vi övervägde det hela starkt och drog hem till rebecka. spelade med andra ord, åt godis, kastade godis, pratade och skrattade. fin kväll. så härliga människor. men jävligt kallt ute. jag vill ha sommar. sommarlov. festival.

nu är lovet slut. imorgon ska jag plugga. fy fan. och sen rullar skolan igång igen. hej och hå.


resan till min stuga i åttan<3

now you know

okej. superdupernörd. hej det är jag. sitter och kollar igenom hela spotify efter låtar jag spelat i orkestern och musikskolan. klicka för ett urval. plus att jag (försöker) plugga naturkunskap. jag får väldig lust att spela massa när jag hör alla stycken som vi tvingade oss igenom och sen kunde nästan utantill. fina tider och roliga människor som har kommit och gått. alla lägren i forsvik. maffian och kortspelandet. spökhistorier och bara fina stunder. ialla fall. nu vet ni.  jag har även nördat harry potter idag. eftersom det blev en överdos av twilight igår, det går ju inte för sig.

sen är next stop hentorp med några av skövdes finest.





haha det bästa extra materialet från goblet of fire. har sett det hur många gånger som helst.

myskvällar

igår såg vi på twilight. det var kul. fast linnea och matilda sov som stockar. sofia sov inte. jag, josse och karin skrattade konstant och sov inte någonting. funderingar om vad författaren egentligen tänkte om vissa saker. tacochips och nudlar. en finfin kväll. men jag har vänt på dygnet. inte bra. ikväll ska jag träffa människor i hentorp. myspys.



svart, vitt och därimellan. så bra. man blir så glad.

people

igår träffade jag fina människor. det blev film, godis och misslyckad kladdkaka. igen. haha. lite sent blev det. därför missade jag daniel adams ray i morse på vakna med the voice. blö. men det går säkerligen att se på igen. ikväll ska jag träffa mina käraste och se på twilight. eh. men a. jag har saknat de små filurerna så det ska bli fint.


just nu lyssnar jag på den här mannen och hans vänner.

lagom

slappdag hos matilda i hennes sjukt mjuka säng. haha. vi flöta mcD och pratade i telefon med karin i typ en timme. sen träna vi. cyklade i regn och blåst. matilda är rolig hon. och imorgon blir det att träffa lite människor. hihi.

idag släpptes daniel adams-rays debutalbum. men eh jag har inte lagt beslag på det än. men snart. för oj vad jag har väntat. jag är ett barn av snook. jag kommer ihåg att jag tyckte att han var den snyggaste jag någonsin hade sett när jag såg mister cool videon första gången. haha. jag är mycket spänd inför lyssningen...men ah. annars sitter jag och suktar efter above and beyond. och nya låtar...hehe


hehe <3

softish

seg och soft dag med linnea. film, mys i soffa och massa prat. sen hälsade jag på min daddycool på sjukhuset. han kommer hem på fredag. jag har dissat skolböckerna ännu en dag. men imorgon måste jag ta tag i det. tråkigt. men sen ska jag träffa matilda.

lyssnar på arctic monkeys. längesen. det regnar och är allmänt kallt ute. jag saknar sommaren. jag vill ha festival och fina sommarnätter.


skagern<3

mitt hjärta tillhör nittiotalet

lyssnar på laakso. är något trött efter igår. men ni är fina ni. dock blev anna och karin inte jätteglada när jag, adam och filiph valde film. nya versionen på terror på elm street. hehe. den var inte så himla läskig heller. vi följde anna hem och såg på the hangover. sen fick de skjutsa hem oss. väldigt snällt. förut var karin här. vi kollade på gamla kort och i gamla skolkataloger. haha. imorgon ska jag träffa linnea.



liten, tjock och rosa.

:)

åh vad jag tycker om er mina kära klasskamrater.


RSS 2.0