chillidill hos jossefajn

sitter hos josse och har skickat in svenskan. min dator hemma dampar sönder. så jahapp nu kan jag sitta här och chilla medan josse och anna gör budgetuppgiften. sen blir det valborgsfirande. tjohej. eh nej nu ska jag återgå till mitt chillande. det är verkligen betungande.

hittade den här, hahahahahah oh my.


Something sweet or something strong


2009.skolavslutningsdag i åttan. hjälp. kort hår på båda. men ändå väldigt charmig bild.

The orphans dying eyes are blue nothing spells true


-

lyssnar sönder det sista av spotify free. snyft.

I'll be yours



jag blir så glad av den här.

fredag.

idag är det f r e d a g. WOOOOOOOOOOSH vad bra. en lektion, matte men whatever. sen satt vi lite i bildsalen, gick och åt, majoriteten vid bordet kolla in det brittiska bröllopet på tvn i matsalen, sen gick vi och kolla de sista tonerna av valborgsfirandet, bildsalen igen. där satt vi till halv två. haha. målade lite, pratade ganska väldigt mycket, gjorde ett känner-du-din-vän-väldigt-bra-test. hah. josse och karin pricka in det mesta tror jag på mig. haha lite läskigt att ni kan mig så bra. filiph och adam lyckades inte lika bra. fast deras test på varann var väldigt underhållande där svaren tillslut bara blev samma. sen gick vi ned till stan, vandrade runt på commerce, evve styla filiph i blått och fint. sen avlägsna sig mer och mer och tillslut var det vara jag, filiph och josse som vandra runt. åt gratis tårta. gick till bake off och åt baugette med erica, sedan kom matilda dit också. där satt vi och hade det sehr trevlish. willys (ofcourse), sedan vinkade vi av filiph och begav oss the long and winding road hem mot dälderna.alla ni är så väldans bra. tycker grymt mycket om er. kan inte låta bli att le när jag tänker på er. och imorgon är det valborg. mys.

kursprov

idag har jag haft kursprov i tyska. okej. jag har lite panik. gick väldigt dåligt. hörde nada och skrev massa knäppt. tjohej. sen satt vi och gjorde ingenting på bilden. åkte hem och slutade vid ett istället för tio i fyra. musikskola, träna och sen hem till matilda för att fira alex+linnea 6 månader. thihi.


hjärta.


mormor&morfar

panik

tyskland möte med håkan och co i cafeterian förut ikväll. imorgon har vi kursprov i tyska. ehe. jag har inte panikkänslan som många har. utan mer, nej jag orkar inte sitta i flera timmar och göra prov. panik får jag aldrig innan prov, utan efter. eller när jag ska prata framför klassen, längst fram i klassrummet. jag har skakat mig igenom väldigt många redovisningar. jag får panik längst upp i höjdskräcken, därför så vägrar jag åka atmosfear. punkt slut.


perfektion.



hard day

jag är så trött att jag vill dö. har visat runt åttorna i skolan hela dan. power to me och evelina. åt på oriental palace med karin och filiph sen också. mysigt, ni är så bra. det har varit en väldigt rolig dag, men nu är jag helt slut. peace out.


linnea

linnea kom hit. blev inte mycket franska gjord. satt här inne med musik på och prata tills hon gick för en stund sedan.mys mys. kram.

farfar

för tio år sedan dog min farfar. jag kom precis på det. exakt idag. kommer ihåg den morgonen. kommer ihåg min farfar. fast inte jättemycket. jag var bara 6 år.

första dagen efter lov

första skoldagen efter lovet. tjoblä. fast eh jag gillar ju er människor i skolan så, ganska fint ändå. imorgon kunde det ha blivit en dag med 1 lektion, men jag och evve anmälde oss som guider för åttorna i skolan. haha . ganska roligt. så nu måste jag göra franskan som jag annars hade tänkt att skippa. heh. nu taggar jag peace and love, var på orkestern och fick höra och klara och jonathan att de skulle dit. mysigt. fast äh vi måste fixa tåg också...jobbigt. och jag har fått reda på mitt kassa betalda sommarjobb, på norrmalms äldreboende. hah. josse jobbar där samtidigt. fast för så mycket bättre lön. men ändå, det får bli bra ändå:)

blomkålen som jag ska umgås med ganska mycket utav dagen med imorgon

together

hade tänkt att gå ut och gå med josse och matilda. det blev typ så. vi gick förbi karins hus, plinga på flera ggr. ingen öppna. vi gick ner till linnea och plinga på, hon sov men vi heh väckte henne. så satt vi där en stund, karin anslöt sig och alla fem var samlade. satte oss på kullen och prata om vad vi gjort på lovet och annat. fick reda på mycket. om allt. tja det var roligt att vi kunde ses allihopa. plus att nu är peace and love biljetten äntligen köpt! tjoho på det.


PICS

bilder från i helgen.





ja, jag har på mig en vit klänning, sensation!











home

känner mig inte så goodlooking efter lite slösittande ute i solen. that's life. hey nu är lovet slut. ska åka hem från stugan, sen ska jag ut och gå lite i city med jossis och matildis. jag saknar er citybarn där hemma.

snart slut på lovely lov

livet är soft här. egentligen älskar jag det här livet, bara massa frihet lugn och bara fint. längtar som bara den till sommaren då man kan bada och cykla omkring här. läst bok massa idag, bara soft. ätit massa mat och godis och sånt. nu sitter jag och min älskade störda vän josefin och skickar paintbilder till varann. oh my. imorgon är sista dagen på lovet och sen är det skola igen. tiden går väldigt fort må jag säga.

sommar, gmf tröja, 16 år. tjohej.

23 april, glad påsk

tjoliho. sitter och blickar ut genom ett fönster i skrivande stund, solen är på väg ner och sprider ett rött sken över sjön. min syster kollar på vänner och jag har en påse med chokladägg bredvid mig. glad påsk också. har firat påsk hos mormor och morfar, agerade fotograf, as usual till allas förtret, haha.i morse letade jag och min syster påskägg här utanför, i skogen och runt huset. hon var speedad till tusen och jag hade precis blivit väckt av att hon hoppade i min säng, och ja hon är 12 år, därför var jag inte lika speedad. haha. nu ska jag geeka mig med the deathly hallows här i skogen. godkväll.


GLAD PÅSK

tjohej. igår var en smsande, chattande och bara soft dag. snart ska jag iväg med min familj och fira påsk hos mormor och morfar. så vi ses on monday or tuesday, whatever that you say, nej nu ska jag ta mitt pick och pack och åka. I'm gonna miss you Skövde, inte ofta jag skriver så....puss och kram alla fina.

jag säger glad påsk med en brödsticksätande josse

skärtorsdag

skärtorsdag. vaknade tidigt av massa maskiner och slammer utifrån. inte kul. sedan har dagen mest segat sig fram. gjort lite på franskan och bildanalysen. gått till kvantum och köpt internet, en glass och veckorevyn med mamma. sitter här nu, lyssnar på pride and predjudice soundtracket, jättegeeky, och klickar runt på massa bilder.
nu ska jag äta spaghetti, jag älskar spaghetti haha.



jättebra onsdag

så fin dag. picknick med massa, verkligen massa, saker som evve och josse köpte på kvantum. plus två kladdkakor som jag och karin hade med. jag är fortfarande jättemätt. när det började dugga lite så började alla dra sig hemåt, men jag, karin, filiph och oskar som också var med, roligt roligt, stannade kvar hos josse och chillidilla. aströtta satt vi i hennes rum, och hoppa lite på hennes studsmatta som stått ute hela vintern. haha. sen skulle josse träffa isa, och skultorp skulle hem till sig. jag och karin var så snälla att vi sjutsade ner dem till stan och väntade på deras buss. sen hem. jättebra dag. :D

PICKNICK

kunde inte låta bli att visa lite av härligheterna under denna dag. ni är för bra. kram på er.


















josse: " varför sitter vi inte därborta?"
vi andra: " vi måste ha lite underhålling till barnen" och pekar mot fotbollsmålen..




karins place

sitter hos karin. hon är mäkta stolt efter att hon har sett carl för någon lördag sen och har kommit underfund med att hennes brors kompis syster har varit tillsammans med calle. coolt tycker karin, även jag också. haha. världen är liten. nu har vi bakat kladdkaka och ska om en timma dra på picknick. toppen.


picknick

godmorgon. ska till karin vid tolv, sen ska vi på picknick med lovely people. låt vädret vara med oss. tjopuss på er.


down in the past

tänkte att det skulle kännas bättre.







det gjorde det inte.

tisdag

tisdag. for och träna. träffa sofia och josse där också. sen rebecka när jag var på väg ut. cykla hem och gjorde amerikanska pannkakor med systra mi. sen tog vi det lugnt, såg på top model med henne lite och fika. sen plingade det till i mobilen och josse och sofia infann sig inom en stund i mitt hem. vi baka kladdkaka till imorgon och satt på altanen med filtar. hann med att prata med karin i högtalartelefon också. mihi.

SHE'S ALL THAT

jag älskar den här låten.

Was playing this outside your school girl
Will never get out of this era
Was having a tough time let's rumble
Better and better weather

Was looking at you through me window

17 years of me life had gone
Oh girl why are you so blue
Make me see the sun in you

I'm not even sure of that (He's not sure)

All I wanna do is to be myself (Be myself)
I'm not even sure of that all I wanna do is to shout

That I don't even know if I care about it

It's another lifetime another lifeline
That I don't even know if I care about it
It's another lifetime another lifeline
I don't even know if I care about it
She's all that

Was living on the edge now

Stayed up from school I played the pool
Don't diss me kiss me
Make me see the sun in me

sugarplum fairy

14 maj. 20 års-gräns. jag är i tyskland. fuck this.</3


måndagskväll

en kväll med evelina. köpa gott, sitta på vasakullen i kvällssolen, vandra till hentorp och the home of evve, cykla hem i mörkret. riktigt fin dag det här blev. kram.

fröken blomkål


fröken bergström


my past, vasakullen.

Måndagsmys

fika på rådhuset i solen med världens bästa lovisa. och herregud vad varmt det är! tjoho, sommarfeeling som bara den. nu ska jag cykla iväg och möta fröken blomkål. tjoho på det med!

maybe only the lonely, knows when love is real


the man.

:D

godmorgon. idag ska jag fördriva dagen med att umgås med min granne, äldsta vän, lovisa. var jättelängesen och konstigt att vi inte setts mycket på flera år, för när vi var små bodde vi praktiskt taget hos varandra. haha.



söndagspromenad

kvällen har varit fin. jag har varit ute och gått med matilda. mötte upp henne vid forna billingegrillen klockan 7 och kom hem för en halvtimma sedan. vi vandrade ned mot staden, kolla runt lite, gick runt i vasastan lite, tog lite kort och sprang omkring. sen gick vi upp mot billingen och matilda, hämta figgaro och matilda följde mig en bit hem. nu är jag jättetrött. har pratat lite med linnea i spanien, puss på henne. nu längtar jag till imorgon, sugarplum, oh my!

matildis+carry


freckles.sunshine.




söndagen den 17 april

tränade med josse i morse, sämsta aerobicspasset nånsin, vi gick ut innan det var slut och körde styrka istället. har ätit och duschat och ska gå ut och sätta mig i solen lite. tjopuss.

åhåhåhå sommarnätter...

JUMP INTO THE FOG


don't just stop now and I will give it all to you

suttit ute i solen och läst i min engelskabok. mysipys.


söta




01:44

hemma i min kammare efter en heleftermiddag/kväll med söta vänner. mitt usb cpar så detta är några av bilderna bara. ni är så himla bra. tycker om er så mycket. tjo och godnatt.

på coopextra


hem till matilda


tjoho!


josse tyckte vi kunde ta lite wannabemodellinspirerade kort hahah


plocka blåsippor


hej blåsippa och hattcarro




update from vintergatan

sitter här i matildas rum med finisarna josse, sofia och såklart matilda. gick till the lovely place coopextra efter skolan och köpte lite godis, vaniljbullar ni vet med socker på, vitlöksbröd, tacochips och tacosås och påskmust. mumsmums. sen gick vi hem, jag och josse lekte fotografer och lite på hemvägen. sen satt vi kring köksbordet och åt lite godis och vanlijbullarna och prata lite om life around us. sen gick vi upp och satte oss i matildas säng och nu har vi varit ute och gungat lite och sen ätit mat. tjoho for påsklov.

on the way

FREDAG

jag ger min kära josefin fett mycket credd för weheartit widgeten på sidan. tack och puss.


-

RIP gratis spotify.

godkväll i natten

tja, jag kanske borde sova. jag är nattmänniska. fast äh, jag har prov imorgon. ska nog ta och borsta tänderna iallafall. imorgon ska jag leka med dessa+ sofia som sagt. so long.


Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair



jag har inte riktigt kommit fram till någon åsikt om arctics nya låtar, brick by brick och den här.

mina älskade



dancing shoes


torsdag

sitter och lyssnar på strokes, är sådär småsömnig och skulle helst vilja sova och sova bort provet imorgon. alltså, tänk om man får panik och inte kommer på något att skriva. gaah. hilf mir. vi ska skriva om ett favoritband eller artist på tyskan, moha, asbra. för att göra enklast möjliga tar jag mando, även om jag skulle kunna skriva om massvis av saker. dock på tyska men whatever, det löser sig. imorgon är dte fredag, jag mailda josse och sofia ska gå till coopextra och köpa lite billigt godis och sen hem till ngn och myselimysa. påsklov here I come.

godis från när jagmatildaochjosse såg på melodifestivalen.

pics

söta.


engelskaboksläsning


musik i denna stund


musik för ett tag sedan


deprimerande


vi tycker inte om ditt nya hår, vi tycker om det här:



har ej med sammanhanget att göra, alltid bara väldigt fin


Love will tear us apart


heh bara mysbild
, nu ska jag sova. godnatt.


weheartit.com

weirdos

linnea is going to spain for a week. ha det så bra och skicka vykort. den här bilden är verkligen jätteful men jag börjar skratta när jag ser den. två muppar hos sofia i höstas. kramochpuss.

onsdag

onsdag. två dagar kvar och sedan påsklov. franska, en stor fet läxa till nästa gång. vi skulle välja en känd fransk person, jag valde claude monet eftersom jag kunnat rabbla fakta om honom sedan jag var liten. jag hade som drömresemål att åka till hans hem i Giverny, som vi tillslut gjorde. på håltimman läste jag svenska och diskuterade sedan boken med josse och filipe, kändes asbra att göra det. samhäll, natur och matte. bara ett kapitel, 4 veckor, kvar på matte B. oh halleluja.


animation

haha. gud vad ful.

LOST IN THE POST

tyska. idrott. jag är så glad att jag inte går fys-gruppen. vi såg slutet av deras lektion, det var ju som de var på träningsläger i auchwitz. eller ja kanske lite som det. haha. jag sjutsade josse fram och tillbaka på cykeln. mat. vi åt oss mätta på emmas veg-lasagne som var asgod. matte en stund och sedan gick vi ned till stadsteatern och såg Let me entertain you med Musikgymnasiet.de var mycket bra och duktiga! nu sitter jag här i min beloved blåa flanellskjorta, verkligen världens bästa plagg. nu ska jag äta något gott. tjohej.

det här lyssnar jag på idag. kalas på det.

converse

min mor tycker jag har trasiga skor. hon gick med på att sponsra till ett par nya. jippiyayho. nu gäller bara vilken färg...

we could hide away if you let me stay



bara för att jag är ganska geeky och blir lite sådär jätteglad när jag ser den här bilden, fast jag lovade mig själv att inte lägga ut den. heh. men vem tycker inte att det är jättemys att ta bild på fin carl och hans öh vän där till vänster. hah. kram på calle.

måndagskväll

sitter och lyssnar på lite småfin musik. idag var det som sagt världens bästa väder. har varit och tränat med josse, träffa sofia där också. åkte hem i bara luvtröja och frös inte ett dugg. jag älskar att det snart är sommar. har fått sommarjobb på kommunen, tjohej. nästa vecka är det påsklov, två veckor skola, en vecka tyskland, och sen är det nästan sommarlov. dock grymt mycket kursprov och nationella och sånt. men äh, det klarar vi.

hej jag vill till stugis med finisfolk som här


glad

åh idag är det helt underbart varmt och soligt ute, tjohlaho på det!


wall

fin ny herre på min vägg. och ja, jag kände att markus var värd att få sitta där ett tag också.



And I'm going out tonight I wanna feel love, oh I wanna feel love, oh I wanna feel love

prat om käpplunda moments, en caroline och en sabina.


"vart e godisen?"


fula miner under tågresan


världensfinastecarlnorén


trötta men glada cheyer på weekday


monki<3


och icke att glömma, johans uttalande om going out tonight: Glad emo-musik.

fredaglördagsöndag

hemma. i skövde efter en mycket händelserik helg. känner att jag måste summera det lite.
fredag. cykla och mötte upp dem, köpte mat, åkte hem och började laga mat. efter åtta plingade det på dörren, adam filiph och erik anlände iklädda mysbyxor+skjorta, sött, jag skratta så jag dog. vi åt mat och inväntade karin, killarna fick mig att spela achtung med dem, jag förlorade i stort sett hela tiden, åt efterrätt, såg på film och åt chips/stjärnor/godis. sen åkte de hem i natten. sofie fick iakta tre personer springande efter varann i försök att skvätta vatten på varann. ja hej sofie, välkommen till vår värld. bäddade ner josse och karin i min soffa och vi såg på ett sönderlaggat avsnitt av hellcats. somnade halv fyra.

lördag, vaknade klockan 8 efter ungefär 4 timmars sömn. jag sjutsade ned karin och mig på cykel till stationen, åkte tåg, träffade Sabina som jag inte hade sett sedan hon sprang förbi Benidorm i höstas utklädd till taliban. I göteborg tog vi spårvagnen till bengans. Karin var lite exstas över att få uppleva my kind of life, haha, det var verkligen bäst att du följde med, allt blev så himla bra och du är så rolig. Vi träffade Agnes på bengans, hon skulle även på calles spelning på kvällen, om man ändå vore 18..... men ändå, Calle var bäst, han spelade lite låtar där på scenen, fick affish och going out tonight vinyl singel, han hade klippt sig och hade luva hela tiden. kändes väldigt o-carl, men efter jag pratat med alice om att det var för kristian blev jag rörd. men åh vad mysigt det var där, han sa att han skulle försöka fixa fler spelningar utan åldersgräns. tack snälla carl. spårvagn tillbaka till city, gick in i Andreas Wijk två gånger inom loppet av kanske 10 minuter, MHAHAH. åt mat på mcD efter restaurang jakt och svultna magar. såg karins lookalike.sprang in på monki och handla lite. sedan var klockan nästan fyra och vi begav oss mot tåget. träffa på ellen, sara, amy och sofia som varit på Idolaudition. åkte med smockfullt tåg, vinkade av karin när vi var i skövde och åkte vidare mot töreboda. träffa min familj och åkte vidare mot tillställning med mat, människor och mysigt häng. men ja, jag var så himla trött att jag tillslut nästan somnade i soffan där. åkte hem till stugan och somnade på direkten och sov till ett. solen sken, promenad, fika, och sedan hemfärd med mycket saknad linnea. massor att prata om. mys. sammanfattningsvis. mina klassisar är bäst, Carl var bäst, hela den här helgen var helt enkelt jättebäst<3

godmorgon

sitter här med mina kompanjoner. blev mys igår med finaste människorna. de cyklade hem till sig och lämnade oss tre ensamma i mitt hus. somnade runt tre. belv väckt ett x-antal ggr av karins alarm vid halv fem sådär. tack karin. strax göteborg, vädret är toppen. yes livet känns ganska brighter istället för vad det gjordes i måndags.

the pic.

life is brilliant

imorgon, 10:32 avgår tåget till Göteborg. klockan 13:00 ska jag och karin befinna oss på bengans och se Calle. mys. men idag är det fredag. tjoho. halv 6 ska jag cykla bort till kvantum och möta upp lite finisar, sedan droppar filiph, adam och erik in någon gång ikväll. kramochpuss.

utanför folkårock i borlänge.

it's the beginning of the end

det är vid såna här tillfällen jag undrar varför jag bor i Skövde. Arctic monkeys 5 maj på cirkus lockar så enormt att jag dör. nu har jag matteprov. hjälp. ikväll kommer fina människor hit. mihi.




oh my

the strokes till peace and love. oh my. det känns ganska underligt, för jag slängde på mig arctic monkeys tröjan idag. när jga kommer hem ser jag att de kommer till stockholm 5 maj. OH MY. var inte på wow 2009, är ganska pissed på det. jag vill, jag vill, jag vill dit, jag vill dit. mina pengar försvinner....men herregud, tänk att skrika ut I bet you look good on the dancefloor. oh god. den här veckan är så himla konstig. kommer aldrig glömma den.



everything is going wrong but we're so happy

gott. picknick igen. ja tack.


söt.




det är vår

franskaprov. håltimma. jag och josse gick till akvariet, där luktade det salami. inte jättemys. satt i grupprum och öva samhäll/kolla matten. sen gav vi upp och satte oss i korridoren vid skåpen. sen hade vi samhällssaken. lunch. naturkunskap, labb. power till mig och becka! trejde gången gillt när vi skulle neutralisera saltsyra. och sedan matte. åh. jag skulle kunnat somna. ingen är direkt jättepepp på matteprov. när vi gick hem, karinlinneaochjag, kände man att det var vår ut. åh man blir ju jätteglad av det. och snart är det helg igen. tjoho.

And if you don’t like it Get out of here

hah. kan nog åka och se carl ändå. jag är glad. jätte, jätte glad.

tisdag den femte april

trött, ganska depp. för allt kunde vara så mycket bättre. blir så mycket gladare av alla människor som säger massa fina och glada saker. ni är bäst. storkram. imorgon, samhällsseminarium och matteprov på fredag. vill dö lite. av allt. men sen på fredag, massa mys. kram på det med. på lördagen hade jag tänkt åka med buss till mstad och sen möta min familj för kalassak. men idag när vi satt i datasalen läste jag om Calle och spelning/signering på stigbergsbengans på lördag i gbg. -.- . fuck this world.

<3

please don't tell me this dream is over.

igår var jag lite sådär smådeprimerad över det. men idag har jag fattat att det verkligen är for real. mitt hjärta går sönder. det hela är så himla fel och det kommer aldrig bli the same again. plus att det känns tyvärr som det här är början på slutet. idioter.


4 april.

har varit i skolan, kom hem. världen gick sönder lite när jag först började läsa alla fb-statusar. trodde för en stund att nu är det slut. klickade nervöst in på md-hemsidan. så var inte fallet, men nästan. åkte och tränade. kom hem. måste plugga. orkar inte. orkar ingenting, är helt tom. fuck this.


not a perfect day

en helt okej dag vändes just nu till den sämsta på länge. det här året trodde jag att de kanske skulle komma tillbaka på riktigt, nej det gjorde de fan inte. samuel som lämnar/blir sparkad från mando. trodde faktiskt inte denna dagen skulle komma, jag trodde ni alla skulle sluta på topp. men nej, tack för det era jävlar.

no more samuel.


day 23 - a song that you want to play at your wedding

hjälp. alla har sina drömbröllop, jag vet inte riktigt hur jag vill ha det. fast sommar, blommor, fina vänner, enkelt och fin musik tror jag skulle vara fint. jag fick plötsligt idén av den här låten, haha skulle vara festligt.

lycka

äh nu tröttna jag på lovisas högtalare och bytte tillbaks till mina egna OCH äntligen sladd till datorn . woop woop.

So go chase fortune when I'm gone

på mitt skrivbord.

här vill jag bo.

sparad tidning från i somras.lycka.

på min garderob.


if i don't live today then I might be here tomorrow

SUN(rainy)DAY

power. idag är det söndag. det regnar ute.inte jättemys. varit på actic och tränat med josse, träffa Agnes!mysmys. sedan gick jag med josse och köpte frimärken i regnet. haha vi prata på om allt så det var riktigt sorgligt när vi skulle avika hem åt varsitt håll. tagga skola imorgon. not.

lenochfin på dressman i think, hahaha, fin dag.




day 22 - a song that you listen to when you’re sad



både sorglig och fin. caroline.

jag ger dig inte min morgon och inte min dag jag ger dig nåt så mycket bättre jag ger dig hela jävla jag hela underbara unika jag inte något fjuttigt som en morgon och en dag

älskade lasse. varför missar jag alltid dig. jag hoppas du spelar snart någonstans nära mig i detta land. svenska hjärtan. så perfekt, fint och mysigt det bara kan bli i hans låtar. vem vill inte springa runt och skratta i ett garage med lasse och sjunga ut och dö till svenska hjärtan.

day 21 - a song that you listen to when you’re happy


fredagkväll.

denna dag slutade bra. anslöt mig till matilda och josse och deras tvåmannapartaj. haha massa skratt och roligt. we love omegle. oh dear. precis cyklat hem från samuelsson (på huk). ska snart sova. men tänker tillbaks på evelina och "jag vill också vara kille". haha. du är för rolig. awsum dag idag. tycker så mycket om er alla människor som förgyllt denna dag. puss på er.

england. we love you.

FÖRSTA APRIL

den bästa dagen på veckan. fredag.äntligen här. matte, i slutet orkade jag och karin ine räkna mer så vi ritade mest i matteblocket. verkligen bra av oss. det är första april, alf försökte lura oss att det fanns gratis godis på stan. men det har vi redan gått på ett år så. klasstid.kött vs vegetariskt omröstning. konstmuséet på bilden. bildanalys. drog till sjukgymnasten. anna, erica, sofie, evve, filiph, josse och karin drog till stallsiken. jag tog bussen och joinade dem sen. missade tyvärr bussen som åkte precis förbi mig när jga gick ut från sjukgymnasten, damn. fick stå och vänta en stund i den kalla sk vårluften. sedan åkte jag, k och j tillbaka in till stan. behövde gå på toa, gick på toa på bibblan. gick runt på stan lite. träffa på issa som jag inte sett sedan i julas. åt asgott gratisgodis på yap. mötte upp hentorp/skultorp på rese i tio minuter. sjutsade runt karin på cykel, vi skratta, såg människor, skratta ännu mera, sedan hitta vi min cykel och cyklade vi hem. haha. känns som jag varit överallt idag. hejdå.

day 20 - a song that you listen to when you’re angry

yes.

RSS 2.0