highlights of a day


awsome.

memories

jag städade min garderob igår och fann lite minnen.
tryckt på pl 2009 i det välbesökta Lokatältet, sedan träffa jag spf-pojkarna innan spelningen lite. det var en fin dag, men hemskt varm. she/heal the world.

fick hem på posten som Ledgend tröja för ett år sedan tror jag.


klicka på bilderna.

KLADDKAKA

den här måndagen som såg ut som ett stort svart moln blev till en riktigt grym dag. eller iallafall en grym håltimma. kvart i ett slutade matten, jag och josse som suttit och pratat om fika med filiph på matten bestämde oss att dra hem till josse och äta kladdkaka. vi slängde på oss ytterkläder och vandrade i snabbt tempo upp på billingen. rekordtid. där dukade vi fram kladdkaka och mjölk. asgott. sedan rostade mackor med marmelad, oboy och riskakor. flöt. men gott. sedan var vi höga på socker lagom till franska/tyska som började tio i tre. snälla som vi var tog vi med en bit till filiph och karin. fast väldigt liten. hehe. sen hade jag astråkig franska, satt i naturrutan med linnea en stund och vandrade sen och fixa kort på actic. yay.

len och fin.

sunday. soldag.

söndag. imorgon är det måndag. somnade inte alltför sent igår. det var bra, för kvart över tio mötte jag josefisen på actic. gick dit i strålande solsken och musik i öronen. sen var det härlig träning. vi träffa anna, men även sofia och agnes. mys. sedan tog jag och sofia bussen hem. latisar. jag har läst lite om Svenska Afghanistankommitten. Intervju imorgon. inte jättepepp på 8-16 dag. men that's life.


jag skulle vilja bo på weheartit. eller ja typ.nu vet ni.

GLASSNIGHT

guds gåva till människan= glass.

innan jag upptäcker min sms utkorg...

500 days of summer. there is a light that never goes out.

hela glassgänget+jagochsofie.


ni är allt för fina. puss på er.

SATURDAYNIGHT FEVER

nu har josse, karin, evelina, anna och sofie lämnat mitt hem. är astrött. jag och karin åkte med hennes bror till maxi, träffa hentorpsbarnen och en trött josefin. köpte Ben and Jerrys, pizza och cola. gick hem till kära dälderna. Åt, såg 500 days of Summer. joseph gordon-lewitt. our man, not evelinas. bara för att du har dina simmare. sedan åt vi massa glass. satt inne i mitt rum och prata, gick ut i kvällskylan. gick runt i labyrinterna av radhus, jagjosseochsofie sprang ifrån de andra. vi gick hem till linnea+alexander. stod där tills karin ringde mig, vi lät alexander svara. karin blev skiträdd och trodde att vi hade blivit våldtagna. hah. men sen kom de också dit. trevlig samling människor. and then we went home and now im all alone. blev återigen utsatt för sms och facebook elakheter. två helger i rad. josse jag kommer en dag att hämnas. GODNATT.



YOU MAKE MY DREAMS COME TRUE (klicka för ngn jävel har inaktiverat inbäddning...)


vitvägg

snart kommer karin. då ska vi vandra bort till maxi och handla glass och gott. träffa några av Skövdes finest och sen ha mys hemma. kram.

this is whitewall. väldigt längesen jag lyssnade på den. hurricane bar.


I PARTY WITH MY PAIN, YOU DON'T SEEM TO COME AROUND



första gången jag hörde johnossi var 2008. ztv. party with my pain. ascoolt.

Is life to wear a tear?



13.Något som får mig att le

mina vänner. eller ja, allt får mig att le eftersom jag skrattar jämt. går inte en dag utan att skratta. men jag blir så glad när jag tänker på alla fina människor som finns. jag har funnit så sjukt fina vänner den här hösten så jag inte kan sluta le åt det heller.

fina och roliga sms får mig att le. läste igenom en drös från 2009 häromdagen. har vissa som jag hittat sparade. sjuka samtalsämnen mellan mig och linnea. men blir även glad av roliga sms som sprider glädje. typ som nedanför.




Friday.Freitag.Fredag.

fin kaka. mysfaktor 10 000

film i matildas källare

john travolta.

I want you!

horror!!! krönikamänniskan!!!

sololäsning, carl norén mm <3


fridaynight

Jag tackar Josefin och Karin (Korpen) för de två senaste inläggen. de passar fint in här på min blogg. kom precis hem fårn matildis. vi åt kaka och såg på saturday night fever. wtf är dte för film. vi hade väntat oss massa dansnummer men fatta inget av handlingen. matilda sov. fredagen såg ut såhär. matteprov. mat. bild. tjoho. helg. vi vandrade bort till naturkorridoren och blev sittandes i naturrutan ett tag med linnea, sofia, sara och louise. de pluggade och kollade i-val. vi väntade på matilda som slutade sent. sedan gick vi till willys, köpte gott. gick hem i slowmotion till my house. bakade och massa annat. sen till matilda. godnatt.

Lättar på trycket.

Nu sitter jag här på min tron. Fiser lite..lättar på trycket så att säg. Kakan har ett inslag utav morot. det är snarare en morot med kaka och inte en kaka med morot. Nu vet ni. Livet leker och svalorna flyger. Vind. Sol. Blåst.

peace.

XOXO korpen/ Karin

Jag är bara så het

Cha cha blogen!

I dag så baka vi en kaka. Det var jätte got. Mums. Jga är typp schock nu. Men aa nu ska jag typ sluta bloga och dra till rese.

CIAO!

xoxo
Carry

P.s. Kolla in mina nya skor! As heta


12. En vanlig dag hos mig..

Vaknar cirka 20 över 6 av the shining för stunden. men går kanske upp en kvart senare. springer runt som en idiot i mitt hem, äter frukost och om jag hinner springer jag iväg 20 över 7 mot linneas infart. men oftast failar det till sig och jag tar mig till skolan, med karin, via bil. skolan som börjar klockan 8 varenda morgon, förutom fredagar, rullar på. äcklig lunch för det mesta. hemma är jag vid fyra, eller efter fyra. om det är tisdag så har jag en timma dötid hemma tills jag faktiskt tar bussen ned till stan igen, orkester med massa fina till klockan 6 och buss hem igen. alltid när jag kommer hem från skolan så är jag helt slut så jag bara sätter mig i soffan med något mellanmål. sedan försöker jag mig på lite läxor. som nu, borde jag egentligen göra matte. men det är så tråkigt att jag inte kan med att börja. sedan sitter jag här, eller någonstans i mitt rum och lyssnar på musik ur högtalarna. vid tio börjar jag tänka på att kanske gå och lägga mig, men somnar oftast någon timma efter det. det var en dag i mitt liv. även fast det inte känns som något liv. helg är mitt liv. och lov. inte stress, hit och dit och massa plugg. you only live once.


WHEN IN DOUBT FUCK THE WORLD




TORSDAG

INTE KUL
-Matte kan go to hell. TAGGA 2 timmar kursprov imorgon!!
-Vi slutar skolan tio i fyra.
-Ändrad tid till tio i fem på musikskolan.
-Det är svinkallt och halt ute.

Torsdagar kommer inte vara min favoritdag. Men alla ni som har haft det soft under hösten, välkommna till det riktiga livet att sluta vid fyra. Detta är min, och många andras vanliga vardag. men vi hade bild idag. fast shiet. hade noll inspiration. men gör ett hederligt collage. går alltid bra. hittade förövrigt den här i en mapp på datorn. från 2009. ett försök.





11.Saker att göra innan jag dör..

lite av en lista jag hittade på ngn sida. jag kryssade det jag redan gjort.

1. Slå någon, right in the face, högerkrok
2. Ha mer än tio olika hårfärger
3. Hälla badskum i Sergelfontänen
4. Dricka fler än tio olika tésorter på en dag
5. Åka på festival x
6. Vara på alla kontinenter
7. Tågluffa
8. Köra på Auto-Bahn
9. Rädda någons liv
10. Vara vaken två dygn i sträck
11. Sova två dygn i sträck
12. Vara gravid
13. Bo i ett annat land än Sverige i mer än ett år
14. Vara nära döden
15. Skrika vårskrik
16. Uppleva en dröm på riktigt
17. Sticka en tröja - och bli färdig
18. Pierca sig x (hål i öronen)
19. Vara uteliggare i en vecka
20. Krama en känd människa x
21. Bada näck x
22. Hoppa på en bil
23. Välta en ko
24. Låsa in någon x
25. Tatuera sig
26. Klä ut sig till det motsatta könet och leva så minst en hel dag
27. Krama en okänd människa x
28. Skratta så mycket att man tror att man ska dö x
29. Rida på en ko


men komponerade också en egen.för jag vill göra massor innan jag dör.

-flytta ifrån Skövde
-tälta i en rondell
-skriva en bok
-åka till USA
-se Paul Mccartney live innan HAN dör
-bo i London
-åka på roadtrip
-ha ett awsome jobb
-bli någolunda rik
-uppfylla en dröm
-hitta true love
-sitta och se på solnedgången och soluppgången en sommarnatt
-läsa något intressant på högskola/universitet
-Att gå på hultsfredsfestivalen, men det går ju inte. rip.




whitewall is the new. baracaroline is my past.


hade en asgammal bild på det här stället. kände för att go party med en ny.

min garderob prydd skräp och fint

wouldn't it be nice. min och linneas musikvideofilm. filmen när vi springer omkring på ängen i klänningar, 13och14 år.

love and other drugs. finns nog ingen som jag träffat som inte sagt OMG om den filmen. jake gyllenhaal. där är svaret.

den asdåliga teatern av mig, linnea, rasmus, filippa och anton i nian. detta scenario hade alla grupper med. simons version slår allt. tänk om det fanns filmat...<3

blandat, kort, borlänge, monki, gröna lund 4 juni, am, md <3

det säger väl allt.

epic tatuering. överallt i borlänge, på varenda människa. kommer ni ihåg alla linneas tatueringar när vi kom hem därifrån? hehe

London tunnelbanekort, sista natten (astråkigt dock, blött och kallt, men afterparty hos matilda var mys. jag sov hela filmen dock..)

julklappskort från Linnea 2009

mittwochmercrediwednesdayonsdag

onsdag. aktiv håltimma. jag+josse satt och gjorde engelska och räknade matte. då var klockan tio i elva. tre lektioner kvar. projektarbete, team CarroKarinEmma. vi försöker att jobba på om Svenska Afghanistankommittén. men asså, jag får inte riktigt grepp om vad vi har för uppgift egentligen. allt är så flummigt. men ändå, vi ska intervjua vår gamla franskalärare på måndag. trevligt återseende. även om jag inte lärde mig ett skit av henne. så nästan alla dagar går ju åt till att jobba med projektet. men imorgon har vi estetisk verksamhet. JAAA. bara vi får göra roliga saker, för det kanske kan väga upp naturkunskap....men ändå. Antikens grekland, score på det provet. och han som sa att det var för svårt...nu taggar jag kursprov i Matte A. hjälp. var inaktiv idag på lektionen, jag och josse använde tiden till att ta ut agressioner på annat...

fler artister har släppts till peaceandlove. håkan och säkert! ser jag fram emot då.  jag vill ha vår, inte vinter till april!! vi kommer avlida.


åh vad jag vill ha dessa skor. men de har ju typ fallit sönder. mina vita också...bara mina låga to go!

10.Det här får mig att gråta

när något är riktigt roligt kan jag skratta så jag börjar gråta. ni vet när man typ inte kan få luft. linneamoments.
men ni fattar väl att jag gråter över annat också. fast det är inget jag gärna gör, även fast jag kan.


det här är riktigt skrattanfall till tårar. vår 2010.


9.I min handväska

handväska. vem säger handväska. låter så himla tantigt. vad jag har i min väska borde det stå. och nej, jag orkar inte ta en bild. men dagligen brukar jag bära runt på det här.
-mobil
-ipod
-plånbok
-glasögon
-lypsyl
-halstabletter
-tjock tuschpenna
-mandoklistermärken med above and beyond
-kalender
-usbminne
-x antal läxböcker
-pennor, sudd och dylikt
och annat smått och gott...



Can I hold you one last time To fight the feeling that is growing in my mind


last.fm

jag ska sova tidigt ikväll. jag måste. fast jag har ju inte pluggat något. inte bra. fast äh, skitsam.

KILL ME, IT'S MONDAY AGAIN

jobbig måndag. det kommer vara många jobbiga måndagar det här året. och onsdagar. men man kommer kämpa på. fick a walk to remember på posten. pappa hade visst klickat hem den för nio spänn. billigt är bra. nu längtar jag efter mat eftersom den där kinesiska grytan i skolan kunde slänga sig i väggen, vi överlever på hamburgerbröd. imorgon ska jag vara hurtig och pigg för att gå till skolan, har lovat the naturekid det. egentligen borde jag plugga matte, eftersom jag inte förstår a shit. men är så trött att jag ska se på film istället.

P3 guld var ju verkligen fint på sina ställen, men ändå. inget slår timos insats förra året, för det hela kändes väldigt borta, sry kitty....men höjdpunkterna var såklart Oskar Linnros uppträdande, vilken energikick man fick!!, johnossi, eliot sumner, those dancing days och annat.


8.Det här lyssnar jag på

väldigt lätt men ändå väldigt jobbig fråga. jag lyssnar på väldigt mycket. jag har ett förhållande till musik. musik är uppiggande men väldigt sorglig ibland. jag brukar inte lyssna sönder musik, för då blir det bara tråkiga minnen till såna låtar. utan jag blandar lite med mitt indie/pop/rock hjärta. klick for some examples. musik är så mycket och så många artister och band. jag hittar alltid massa ny musik. men allt började med the beatles och sen mando. de gjorde att jag upptäckte så mycket fantastiskt. och mando har gett mig så mycket mer än mer musik. de har gett mig vänner som jag. och det är helt fantastiskt.


för aa. det här har varit mig kärt så länge att förhållandet inte går att bryta. mando är som luft för mig, och luft är ju nödvändigt.

P3 GULD 2011

äh. nu ska jag se på inspelat p3 guld. för jag var ju i metropplen skultorp igår. därför missade jag ju galan som inte direkt fått fina välord. men ändå. ska kika lite på det.

kommer ihåg förra årets med ett leende. mandodiao.






Pictures including food!

(med ordet "food" får jag bara engelska, öllegård, issa och isa i tankarna. "we like food, we like potatoemoos, oh no we mean SMASHED POTATOES!!!")

jag och josse satt och vek oss av skratt åt den bilden i fredagskväll, vi var trötta så då blev allt jätteroligt.


oh yes, it really is...

och ross...


7.Det sjukaste jag gjort

jag vet inte vad som klassas som sjukt. allt jag gör är sjukt. åkt på små trippar till stugor själva i några dagar, överlevnad på allt från kakor till primitiv mat. från att sova på ett loft i linneas torp en sommar, där det blåste mellan plankorna i väggen, samtidigt som vi släpat dit en dator med notting hill på. störd natt med spike och linnea. annat med linnea, peace and love 2009. sova i hängmatta och massa annat. i somras åkte jag till sthlm själv med michelle och såg mando och köa hela dagen. peace and love i somras. träffat mando, sugarplum, carl och resten av sugarplum fairy, molotov jive, oskar linnros och timo räisänen i GBG med Alice och Lisa. ni är fina.<3. asså inget är särskilt sjukt, bara roligt. sommar 2008. sommar 2009. sommar 2010. för allt sjukt händer ju typ på sommaren. men kan ni hjälpa mig, vad har jag gjort för sjukt?


peace and love 2009

shortiehairlinnea på loftsaken sommar 2009

mando 4 juni 2010

soundcheck GBG mando diao 24 april 2009


matildasstuga 2010 matlagning!


min stuga 2009. joka.


söta nötar som diskar i stugan 2009.


sötnötter

asså ni är störda och väldigt jobbiga.... men jag älskar er ändå! <3






i fredags fick jag typ sammanbrott på er. men aja. ni är roliga. vi såg på bio, åt pizza, satt i mitt rum, matilda spela mobilspel och karin smsa, jag och josse satt och garva så vi dog åt bilder på datorn, hon hearta typ alla bilder som fanns på jake gyllenhaal, vem vill inta ha hela weheartit-sidan med han lxm? även fast vissa bilder bara var för mycket....vi låg tillslut som en hög i min säng och var aströtta. klockan var närmare halv ett och billingebarnen kände att det var dags att traska hemåt. följa karin hem också såklart. hjärta på er.

about me, by linnea

Linnea var ju lite filurig i torsdags. så detta hittade jag på "om mig" stället på facebook. jättekul. fast hon är bäst.

"tja därute! jag heter caroline, är väldigt förtjust i att ha händerna i ansiktet när kort tas för att deformera ansiktet mesta möjliga. På fritiden gillar jag att dansa shottis och spela fiol med alexander rydback. Oftast har jag prinsessklänning, men till fest blir det bikini. På traktorfesterna är hänger jag med plöjboysen och plöjer. FIESTA!"


från josses pyjamaspartygrej. pannkakor. observera den äckliga, bruna sörjan i glaset närmast=josses drink.


love and other drugs









love and other drugs. anne hathaway&jake gyllenhaal. väldigt fin film. rekomenderas starkt. sammanfattning, mycket party party, lite sjukdom, sorgligt med gråtmoments, partyparty men a happy ending. awsome.

ikväll ska jag träffa lite samhäll och lite natur. awsome det med. <3

6.Det ni inte visste om mig

ja shiet. svårt. men kan försöka.

-har en farmor som snart är 92.
-älskade färgen blå när jag var liten, därav mina tapeter.
-har alltid firat mina födelsedagar i stugan.
-är inte allergisk mot någonting, förutom pencillin den där enstaka gången då jag blev prickig på hela kroppen.-.-
-har ett signerat kort med daniel radcliffe i en byrolåda i mitt rum.
-är 175 centimeter lång.
-har varit besatt och kär i mando sen jag var 12.
-äger ett 50 tal cdskivor.
-är rädd för människor i fönster på kvällen.
-heter Anna i mellannamn.
-äger väldigt många tygpåsar.
-tycker inte om majs, ärtor...

okej. skitdålig lista. dessa saker vet de flesta. men jag har typ soppatorsk i hjärnan.


bengans feb 2009. haha.jag dog.





FRIDAY

men idag är det fredag. vi klarade week of hell. så jag firar det som många andra fredar med Friday I'm in love. den låten får en på det bästa humöret nånsin. för det har varit en rätt chill dag idag. matte och projektinfo. häng i biblioteket, kollade schema och sånt. åt mat med matilda för omväxlingsskull. sen återgick hon till sina naturkompisar. medan vi återgick till världens bästa klassisar. efter skolan gick jag och josefinis på stan lite. hittade en grå, vad ovanligt!, tröja. och om en stund så ska jag ner till stan igen och möta upp matildis, kakis ocj josefinis igen. love and other drugs och sen pizza hemma här.



schema vt 2011


slutar klockan 4 måndagar och tio i fyra på torsdagar -___________-

snälla jag vill avlida. detta schemat vi hade på ht var heelt okej. detta blev bara jobbigt. för flera av mina kära vänner slutar så tidigt som ett och börjar tio i elva. men om vi ser det såhär. jag, josse och erik som får vara kvar i skolan under de där håltimmarna kommer få kunskap, meritpoäng och ha läst 200 poäng språk. suck on that. fast jag vill fortfarande sluta klockan ett....men vår studiecirkel kommer äga fett mycket.

5. mina vänner

det är ju ni. ni som sitter och glor på den här ovärda bloggen. ni som alltid är där. i skolan och överallt. ni är bäst. så ni vet. <3

DAMP SPOTIFY! GÅ OCH DÖ!

ode to ochrasy

jag tycker att min header/banner grej är fett grym (skulle även här kunna använda josses uttryck "fett najs") det här är också grymt, beroendeframkallande. men perfekt tidsfördriv.


<3

right!

yes, this is really how we live!!!!

weheartit.com

skratt och hämnd

idag hade vi prov. men nu är vi fria! typ. gick hem till linnea efter musikskolan. sådär bäst som man bara har med henne hade vi, åt mackor och pratade om allt. skrattade, så att vi knappt kunde andas. planerade barnvaktning/alexandervakting. och sen när jag kom hem hade jag inte loggat ut från facebook. så när jag kom hem så upptäckte jag att jag älskade traktorer, och att min partyoutfit var bikini, men snyggast var den hemska profilbilden. man ska inte lämna datorer och mobiler i hennes våld. don't forget that. så jga hämnades lite för en stund. äh fast hon är fin ändå. särskilt på bilden här. mihi.


4. Ett ögonblick

ett enda ögonblick. vad svårt. finns så många ögonblick. kan inte välja ett, för det finns så många speciella. men here we go. skolavslutningen i nian. det var slutet på tre lite underliga år. med många människor och händelser. egentligen så var det ju såhär. jag,linnea,issa-jag och linnea-tiden då vi var ungefär nio pers-vi fem. men ändå känns det som det varit "vi fem" i hundra år, när det bara var knappt ett och etthalvt. men åter till skolavslutningen. helenakyrkan, alla var fina inför sista gången som 9E med hela helenaskolan. vi fick (haha som vanligt) platser längst fram, inknökade med resten av klassisarna. massa sång och sånt. hejdå från bertil lönn. sen vandra vi iväg, i regn mot skolan. tekniksalen. hejdå 9EFG:1. betyg och annat. och hux flux var det slut. tog ett sista kort, på vår del av klassen. så fult att vi inte kunde samlas hela klassen. för sen var alla utspridda i entrén. lärarna radade upp sig. man tog adjö från alla lärare man haft men även aldrig pratat med. jag och matilda gav vår ros till Anna, då kändes det lite. när vi krama hejdå till henne. världens bästa solärare. slut. nu grät alla runt omkring en, kramades och grät. jag grät inte. eller inombords började känslan att "this is it" komma. ni vet som i titanic när jack ropar this is it när båten precis ska dras ned i djupet. att nu är det slut. alla människor man känt eller ja typ känt sedan ettan. gamla jupiter människorna. hjärta på er. jag kommer ihåg att jag verkligen tänkte så för ett ögonblick där i entren mellan kramar och tårdränkta ansikten. jag grät en skvätt när allt var slut. när vi stod och väntade på skjuts hem till linnea. afterparty. "ska vi slicka på väggarna". vi åt mat hos linnea med agnes och sofia. sedan satt vi på linneas altan hela kvällen och frampå natten. lydia och maja anslöt sig till oss. det var en härlig kväll. sen minns man allt. tyskan på helena, alla moments. ni vet engelskan med kajsa. marcus som satt och skrek med luvan för anisktet, sheep och cheap, öllegård, krok, tårtan, krönika, hornborgarsjönresan i sjuan, när fluffet halka i sjuan, svinto, alla martins uttryck, när alla blev helt galna när köket delade ut kladdkaka i kafeterian, pizza med bajs, du bist gross, golvsittandet och allt annat som man typ skrattar åt som vi var med om. det här blev långt. men jag var tvungen. kan vi inte gå tillbaks dit en dag?


söta vänner plus linnea som tar kortet.

time awaits

okej. nu har jag skickat in mina val inför tvåan. Tyska steg 4, matte c (jag hatar matte, detta ska vara slutet, aldrig mer matte sen) och fotografisk bild. jag hoppas att det blir helt okej. snart börjar estetisk verksamhet. tjoho. bild. jag älskar bild.


sötungar och fishmouth. vår 2010.

ONSDAG

samhällsplugg.samhällsplugg.samhällsplugg. fick brev idag. självaste carl i brevlådan. och the kooks. kom på att jag inte ägde konk. nu gör jag det. och the anger. tog en liten paus från departement, utskott, ledamöter och yttrandefrihetsgrundlagen. men now it's back to hell. och om ni inte märkt det har jag snott/gjort/knåpat ihop en sån där lista många gjorde innan jul.



naive med the kooks i somras. luke pritchards outfit i början, love på den. hela han, kärlek. när publiken började nynna på "seven nation army" och luke spelade med.. jag bara ryser när jag hör hela publikhavet skrika/sjunga med i naive. vi hoppade runt, sjöng och kom allt närmare scenen. här i slutet, hade vi tryckt oss fram, bara ngra meter från kravallerna. vi såg vampire weekend precis innan och sprang hit direkt. åh sommar, ge mig...

3.Det här tycker jag om

lätt. jag tycker om massor av saker. går inte att rada upp allt. men ska försöka sammanfatta.

-mina vänner
-musik
-glass
-skrattanfall
-choklad
-min ipod
-converse
-galna minnen!
-vantar
-festivaler
-konserter
-musik som känns ända in i själen
-ochrasy
-böcker
-weheartit.com
-min stuga
-leggins
-pride and predjudice
-vänner/friends
-chandler bing
-chokladsås
-solnedgång/soluppgång
-sommaren
-vinylskivor
-filmer
-sommarnätter
-youtube.com
-fotografier
och ja massor av saker...

the streets are cold

Vem vill inte ha en carl? alla vill ha en carl. alice, jag hoppas på bengans och på äventyr. ge oss lite datum nu.nu måste jag verkligen sova. för imorse vaknade jag lite innan sju. not good at all. jag tycker om natten. men inte om man ska upp halv sju.






josse- the tröja!

+++

grammisgalan var visst igår. jag är så lost. men johnossi, oskar, håkan...massa vann. varför sänder dom inte det längre. vad fint det skulle vara att kunna gå på den...aja. jag orkar inte med sveriges grundlagar. nu ska jag äta.
dagens tjohohändelser:

-Tyskland 9 maj med skolan, hej turist!
-Love and other drugs, bio, på fredag med josse,karin och matilda
-the new boy the anger the shining



dumbass

jag är så klantig. tände ljus på skrivbordet. skulle flytta på ljuset och spillde stearin på hela datorskärmen. så nu har jag ägnat mig en stund åt att putsa rent. smart, verkligen jättesmart. nu ska jag fortsätta med samhällskunskapen.
snälla döda mig.

2. mina föräldrar

jag är inte från city. eller jo jag men inte mina parents. de är från ja, gud vet var. inflyttade till bigcity efter massa år på vishan. men de är bra mina föräldrar.



tavla hos mormor och morfar. morfars, men också mammas barndomshem.
nedbrunnet cirkus 1970. sorgligt. alla minnen därinne. bara borta.

död

mitt spotify hackar. inte kul.

1. presentera mig själv

vem är jag. galen flicka på 16 år från en småstad nowhere med framtidsdrömmar om lycka. galet musikintresserad/beroende, men ja det är bara hur jag är. konstig fakta fastnar i mitt huvud plus att människor (josefinochkarin) säger att jag ser allt och alla. not my fault. tycker om festivaler, konserter, converse, underbara vänner överallt i sverige, glass och filmer. tja vad ska man mer säga. inte mer. fundera sjävla.



bara för att.

Följ min blogg med bloglovin


radion spelar aldrig våran sång

sitter och lyssnar på the cure och borde läsa lite mer svenska. sitter på facechatten och snackar med filiph, som förövrigt älskar satc 2,  och josefinen. josse och jag hoppas att våra worldwide äventyr ska bli uppfyllda.men ja åter till plugget. förut idag ägnade jag mig mer åt baksidan åt ett block än åt boken.


lite ful fanpainting i tristess. god. I miss mina block från åttan. haha.

fuck you vinter

hohe. hemma i citystaden. har tända ljus i mitt rum och tänker på att inatt drömde jag om att jag var i miami. florida. usa. så långt borta. mamma och pappa var en gång där, och berättade massa saker därifrån när jag var liten. så det har alltid varit som en saga. fast på riktigt. vill åka någonstans. nu. bort från slask och snö. jag vill gå i converse utan att frysa och bli blöt om fötterna. jag vill ha vår och värme. imorgon är det skola. -.-


ni är alltför fina. picknicken förra våren. våra willysinfall och knäppigheter. bäst.

-

okej. om inte någon kommer och plogar kanske det blir svårt att ta sig hem. hjälp. jag vill inte bli kvar här.

could it Be any later

min och lovisas underhållning den här kvällen. LOVE



flowers


pic från ängen/stugis/skogen/bushen i somras. im all alone in the wood. nu ska jag se på film.

w t f







hejhopp citybarn. vad fula bilder kan vara. men jag har hängt med min katt ett litet tag. han har sovit på tangentbordet. kände för att göra en alicja. mohe. snön viner utanför fönstret för tillfället. ska snart gå på dejt med dionysos. goddag.

friday im in love

det är äntligen fredag. jag älskar fredagskänslan. den bästa dagen, jag lovar. inaktiv matte. samhäll. sen helg. gick med kakis och jossis till stan. mötte matildis. josse halka. vi träffa majs. gick hem. och nu. hejdå staden. vi ses.


julafton 2010. min katt. hos mormor och morfar.

l o v e

jag älskar er alla ni, mina kära vänner. ni är bäst. nu vet ni.

love will tear us apart

jane austen. pride and predjudice. systrarna bennet. såg emma igår. love.

brandon flowers. the killers. kommer ihåg den här videon från tracks. read my mind.

hp. kommer fortfarande ihåg när jag satt i biosalongen och var liten för massa år sedan och hörde tonerna till introt för prisoner of azkaban. hjälp.

<3

it's truly do.

<3

hail the sunny days

haha score idag igen. tyskaprovet innan jul. bortglömt. gick verkligen över förväntningarna. och jag som inte fattar ett skit av vad håkan snackar om...och sen naturkunskapen. shiet. blir nog som förra. förhoppningsvis. sen gick jag hem från musikskolan och lyssna på musik. jag var trött och kände bara att jag ville hem och allt var skit när jag började att gå hem, men sen när hail the sunny days och song for aberdeen spelades. jag blev jätteglad. verkligen jätteglad. så nu känns allt tippentoppen. såg även älgar. var hemma vid fyra. inga läxor. men prov nästa vecka som borde pluggas till...imorgon är det sovmorgon. (glädjeskutt)


favorit.

the good things in life <3



true.

nutella

plugg. mat. vänner. plugg. here we go. i want this...


vadå godast?

tell my mum im gonna be alright..

skulle kunna somna. gick till skolan med linnea. franska, datorkunskap, engelskaskrivning på dator, svenskaskrivning på dator och matte. die. gick hem från skolan med kakankarin. sen när vi ajdöat vid linneas infart lyssnade jag på den här låten. var sjukt längesen. never seen the light of day albumet. så speciellt att man inte kan jämföra det med de andra.


den här videon är så olika alla andra. mer brutal.

*

bilder som beskriver livet utanför plugget, som jag avslutade nyss. det var så tråkigt. men efetr orkestern idag  gick jag faktiskt hem hela vägen från musikskolan. very duktish. det var kallt, halt och mörkt. men fin musik i öronen. sufferpainandpity.



inte jag heller. choklad är mitt liv.

vampire weekend. längst fram i somras på pl.

jag saknar mina conversee, die snow die!

åh. det här hade varit en mycket bättre kväll än med plugg.

shit vad depp. broder daniel. verkligen skitdepp.

hahaha. liknar våra chatroulettsamtal ><

dobby <3

sry josse. men jag älskar twilightparodier som den här.

awsome

this is so me.


10 things i hate about you. love.

yes.

hah.

rubber soul. norweigan wood, drive my car....<3

die

skola.dö.dö.dö.dö.dö.dö.

musikskolan halv fem. sen naturkunskapsplugg. dö. engelskareview. sova. superyey.


det här är mer än superyey. sommar. i stugan. ge mig.

carbonplace.mandodiao.

With guardians and angels who sleep for the summer
And drinkers and loners who lives through the night
The present is given by those who stands near me
I wait for the shadows to swallow my head
The sun in carbon place is grey


skola 2011

första skoldagen. tillbaka excelprov. score. träffa alla bästa klassisar. franska. -.-
sen gick jag och linnea, fast sen gick vi förbi en busshållplats, gick på bussen och åkte hem. träffa sara och ellen. prata med dom. gick hem. nu.engelskagrej.


jag tycker om den här setlisten. från spf i somras.

carlgustafmando

har spenderat mina slantar på dessa tidningar. dock räckte inte det för att köpa den med herr linnros på. tragiskt. men kanske en annan dag. fin läsning. bäst musik.


carl norén


gustaf norén


men mitt i allt rotade jag fram den här gamla saken. king från 2008. denna fick jag på yap. med hjälp av min vän josefin. tack du fina vän. världens bästa läsning.


cj.

adjö. imorgon är det skola. skjut mig.



mix



en hel blandning av massa grymt.

torpet sommaren 2009


promenaden/vandringen till badstället=ont i fötterna

så sjukt varmt det var

linnea

efter det fantastiska "momentet" när glassbilen åkte förbi.

när vi hoppade på grannens studsmatta mitt i natten.

roligt.

in my head.


just det.


hahaha. bäst.


frisörbesök snart?


fint.


gitarr.


love and other drugs på bio. yay.


söt.


mehehe.


marie antoinette.


bäst.


exakt.


sailbeyonddoubt. she's all that. jag vill tillbaka. jag längtar grymt mycket efter carls album, sugarplum albumet och framtida turnéer.

weheartit.com, rockfoto.se

Forever.

igår var det pyjamas tema. frukost som kvällsmat. american pancakes med lönnsirap, smör och nutella. smothie, grönsaker och dipp. även fast vi åt upp det mesta av dippen innan. spel, dans och massa skratt. musikquiz. vanns av kakan. sen skulle josse locka mitt hår. då började linnea våffla karins hår. det slutade med att matilda, sofia och josse också fick våffelhår. troll-hår. fast coolt. linnea fick lockar som en fransyska. åttiotalskarin. partyjosse. gympasofia. yogamatilda. och jag. med blommig klänning och lockigt hår. hah. dessa makeovers avslutades runt tre snåret. sedan vaknade alla av linnea som skulle med bussen till hennes man. ännu en fantastisk frukost in the house of samuelsson. tack matilda och josse för allt handlande. ni ska få pengar. och sen blev jag och matilda kvar till fyra. såg bridget jones dagbok 2. städade. gjorde mer pannkakor och ja. slut. jag tycker så mycket om er mina vänner. allihop. ni är ni och det är helt bäst. forever.


gräddning på g.


sleepover

den här dagen har inte varit särskilt händelserik. pluggat har jag. och sett på harry potter och the philosophers stone. läskigt att de svenska replikerna sitter kvar i huvet även fast man ser på the original. jag tycker inte om dubbat. men det gjorde jag när jag var 7 år. lite innan fem ska jag masa mig iväg härifrån, möta karin med k och vandra vidare mot josefajn. awsome kväll/natt/morgon ja i vet. nej nu ska jag packa och lyssna på detta. lite sådär galet.


THE pic.


back in the time


februari 2009. give me fire-mando diao.

den bilden påminner mig om alla chattar, bdb saker med siri från kalmar. vi skulle starta mandoparti och startade även the group against takida på facebook. jag tror vi har ungefär 5 medlemmar högst. vi skrattade åt roliga namn på svenska städer och andra saker. jag var hennes psykolog när det gällde en speciell människa i hennes skola. maha. vi prata om hur krossat hennes hjärta blev när vi hitta en bild på victor norén och hans tjej, som för övrigt var skitful. tyckte vi. ja shit. när man läser msnhistorik. hahah. kom och tänka på detta nu. måste nog gå och lägga mig. men ändå. när man var 14 år och galen.

day of nature

okej. en heldag med mina fina naturisar. vad har vi gjort. inget. bara slöat, kollat på julkalender och vänner. pratat om allt och bara haft jättemys. linnea slumra till ett tag dock. sött. men nu är de hemma hos sig. och imorgon är det pyjamasgrejparty hos josse/matilda. längtar. men imorgon. plugg. blö. chictidningen med gustaf var mycket fin. mycket fin läsning. fast veckorevyn var också fin med calle. mys.



det är fantastiskt att denna bilden finns. bröderna norén är för bra att vara sanna.

+

nu är matilda här. hon är söt som en nöt. och väldigt brun. adios.

night

hemkommen från erik med fint folk. mysigt. ni är bäst. imorgon, eller rättare sagt idag kommer matilda hit. har saknat den lilla krabaten som tusan. brun är hon säkert också, efter ett jullov på aruba. och på fredag ska vi ha mys igen. med karin, linnea, josse och sofia också. awsome. taggar även peace and love. karin. take it easy. en festival kan vara brutal och helt galen. MEN, vi behöver inte göra den det. så ta det lugnt. jag och linnea ska inte springa iväg ifrån er, we love you. nu ska jga läsa om gustaf norén i chic, nyinköpt tidning från kvantum. bara lite snöskadad. men jag tror mr norén klara sig.


asså polotröjorna. men äh. gustaf, du är bra ändå.


peace and love 2009

tidsfördriv

Jag "älskar"


Glass: all sorts glass, glass är guds gåva till människan. fast inte pistageglass. har fint minne från sexan när jag issa och gustav tog det i skara. och det var inte gott.
Musik: pop, indierock
Färg: svart, grått och vitt
Film: 500 days of summer, 10 things i hate about you, pride and predjudice, titanic, men sen älskar jag allt kriminalaktigt. moha.
Språk: engelska, med brittisk accent. charlieboy.
Länder: storbrittanien, usa, sverige.
Städer: göteborg, sthlm, london...
Skolämne: bild, musik, engelska
Mat: tacochips+ost+tacosås+ugn=jättegott
Sport: -.-
Såpa: såpa....jag ser inga såpor....
Tv Program: vänner, veronica mars, psl program (på festival, popcirkus..) och annat slötittande.
Efterrätt: marränger!!!!
Band: okej. here we go. the beatles, mando diao, sugarplum fairy, the hives, johnossi, phoenix, vampire weekend, molotov jive, razorlight, the kooks, arctic monkeys, roxy music, the kinks, the last shadow puppets, shout out loads, markus krunegård, oskar linnros, daniel adams-ray, timo räisänen, säkert, hello saferide, laakso, anna ternheim, broder daniel, håkan hellström, the wombats, kaiser cheifs, mgmt, kusowsky, franz ferdinand, miss li, kristian anttila, those dancing days, julan casablancas, the strokes.......
Idol: jag är min idol.
Klädesplagg: converse, halsduk
Affär: monki, weekday, yap..
Kex: vem fan äter kex.
Läsk:cola ftw

jag "hatar"

Språk: tysk grammatik kan gräva ned sig.
Skolämne: matte, fast det är okej när man väl har fattat...
Mat: majs, ärtor, tomat, tonfisk, oliver...är ju inte favoriter...
Affär: asså, jag har gamla saker från gina tricot. men rent allmänt. nej tack.
Band: jag blir rädd av skrikig heavy metal...bara läskigt.
Tv Program: lame serier
Filmer: typ jobbiga komedier.

 

en hög.




paint the city black

idag fyller min granne, men även bästa barndomsvän 16 år. jag saknar henne, för vi ses inte alls så som förr. då missbruka vi varann och sprang ut och in ur våra hus hela dagarna. vi hade alltid varandra, och träffades på somrarna. men inte nu längre. tragiskt. men äh hon har säkert en fin fin födelsedag. ett halvår och två dagar kvar tills jag blir 17. hjälp. nu borde jag verkligen läsa naturkunskap. jag hatar det här kapitlet mer än förra. jag hatar fysik. på helena fick matilda vara med om när jag blev helt frustrerad över alla tal och uppgifter vi fick göra på fördjupningen. haha. stackars henne. nog om det. molotov jive och pepparkakor.

hatt


2011

more than this

idag har jag fixat en sak jag länge velat. en wall of stuff. (vadå charlie copy) fast det blev en garderobsdörr av stuff. eftersom jag inte har någon ledig vägg. hehe. ser sådär ut. biljetter, fotografier, lappar, vykort, utklipp och annat. speciella saker. gjorde även en deal med min syster. jag fick byta min stereogrej mot hennes som har ipoddockning. i utbyte mot att hon får spela mer sims på min dator. väldigt bra deal. så nu blandas johnossi med roxy music. more than this.


johnossi

this dream is over

råkade somna efter tre igår.jobbigt. vaknade av att min fader ropade att det var mat. oj klockan var tolv. låter hurricane bar spela i bakgrunden och ska snart ta tag i något att göra. typ packa upp..och tänka på att det snart är sommar. jag längtar efter att kunna springa runt om nätterna utan att frysa och inte tänka på något utan känna sig fri. på peace. åh så dyrt. varför.



stiligt.

when the sun goes down

tog bussen ned till stan. träffade isabella som jag inte pratat med sedan den där gången på typ willys i höstas. vi drog igenom våra liv i kortfattad form. hon skulle träffa some friends. jag skulle träffa en försenad josse. nej men det var trevligt att träffa henne, eftersom det var så long ago. har ju glidit ifrån varandra. men sen kom josse och vi tog en runda på stan. träffa på anna och evve. sen erik. när klockan var halv fem gick vi hem till josse och läste veckorevyn i hennes säng och kolla på youtubevideos. en trevlig eftermiddag.

nu ska jag städa mitt rum.not.

tredjejanuaritvåtusenelva

och 845 låtar senare. nu är ipoden fylld med allt från beatles till lasse lindh. inkopplat i högtalare och allt. världens bästa känsla. vid två drar jag ner till city. var long time ago jag var där känns det som. ännu länge sen jag besökte gbg. eller sthlm. miss it a lot. men skövde är bra. litet men bra. nej nu säger jag adjö och lyfter på hatten.









weheartitharrypotter.

dansa, fastän hjärtat brister

lyssnar på säkert men ska nog gå och lägga mig snart. har vänt helt på dygnet. även fast jag gillar natten. natten är bra, man sitter på sitt rum och det är mörkt utanför fönstret. plus. att i mitt rum är jag äldrig rädd. jag har även saknat min säng, i stugan sover jag aldrig lika bra som hemma. sedan vaknar jag av att solens strålar lyser halvt in genom mitt fönster. härligt att vakna av. blev klar med fotoalbumetsaken. tänk när året var 1996. hjälp. det är som om mitt hår blir åt det röda hållet på kort. då som nu. linnea har önskat sig i födelsedagspresent att tona mitt hår åt det hållet. för just nu är jag bara mörkt blond. och har aldrig gjort ngt med mitt hår. men äh. här ser ni ett litet smakprov från the past och höstens bilder.


hjälp.

tusen låtar.

sitter och synkar musik till min gråa lilla vän. ipoden. som numera innehåller 756 låtar. men många fler to go. just i denna stund synkas razorlight. shiet. längesen jag lyssna på dem. såg dom p&l 2009.  publiken som sjöng med i somewere else. hade precis innan sprungit iväg från mitt älskade sugarplum och fick höra godfever på håll. tragiskt. men rättvist mot linnea. har suttit och sorterat gamla bilder i ett album jag fick i julklapp. många minnen från the school of käpplunda.jupiter&pegasus. the good old days.

här har jag hängt en del i väntan på synkandet också. love.


som ett tomtebloss. från stugis.

coolkids belong together

sitter och äter glass. har även ätit nudlar för andra dagen i rad. har ingen mat hemma. men snart kommer min familj hem. hjärta på dom. för dom kommer med mat.
jag tycker så mycket om er mina vännisar. ni är så fina. och roliga. även fast ni jävlas med en hela tiden, josse&karin, kom ihåg mina aggresiva kuddslag igår natt. haha.

sugarplum fairy är bäst. men man nästan dåligt av att titta på dvdn. äckligt fult ibland. även om den är ack så fin. bara log när jag såg extramaterialet från 98-2002. så fint. alla utstryrslar och dansmoves. '


finaste videon.

nytt år

och så var det 2011. snart 2012. hejdå till jorden.
nyår firades med fina. nyårsnatten spenderades hos josefin. med karin. somnade vid fem. sedan sega vi loss på lördagen. såg eclipse, åt pizza och annat. mötte upp linnea vid kvantum. handla mat/gott. åt lime. och nudlar med spicy-sås. gott. hade tremanna-party hos mig med josse. youtube tittande. skrattanfall. allsång. glass, chokladsås och grädde. facebookelakheter, chatroulette med "trevliga" danskar. namngav oss att vara ulla, britta och else-marie. högläsning ur solo. somnade något tidigare än natten innan. och nu har linnea gått hem till sig. now im all alone.








gott




RSS 2.0