the chanchan man

hej. chandler bing är fortfarande min gud.




the good things in life part II


pictures

kände för att beskriva mina tankar om allt just nu i ganska så fina bilder.
















weheartit.com

worst case scenario

måndag. död. men vi har inte idrottsprov imorgon. haha, idag på lunchen. vi skratta massor åt eriks odiskrethet när vi skulle peka ut en person, hoppas verkligen inte att han märkte att vi satt och stirra eller något. idag gjorde vi inget vettigt på hålet, omformaterade bänkarna lite och hade frågesport på filipes iphone. haha. sedan, franska med torun. eh. men nu är jag hemma. ska plugga lite matte och massa franska. filiph ville att jag skulle skriva långt inlägg, så han kunde läsa det som godnattsaga. jag är dock inte bra på detta omjag inte har något vettigt att säga. och det har inte nu så. är inte jättedjup just nu. höh. mer än att jag sitter och lyssnar på laakso och äter små goda chokladbitar från mes grands-parents, så händer det inte mycket mer important! je suis trés fatigue et j'aime ecoute de la musique. au revoir!!




jag ska dansa fastän du inte är här

det är så bra med säkert. av all musik jag lyssnar på är den skriven ur killperspektiv, och det känns så befriande att lyssna på annika norlins helt klockrena texter och känna igen sig. then you know.

gott.


sebastian, kusinbarn, yay.


marängtårta-maräng+glass. kan något vara bättre!!


blev inspirerad av att vår lapp kom med på hemsidan

Gästblogg: Josefin

Vänner är de där ovanliga människorna som frågar dig hur du mår och sen väntar på svaret
- Okänd


le weekend

fredagskväll. josse pratar med erik som är något full och borta i trollskogen, halv elva på kvällen. även planering av nästa fredag.


lördag, inaktivt plugg med matilda.

söndagspower

anna kunde inte träna på actic, då gick jag och josse långpromenad istället. kvart i elva möttes vi vid kvantum och ungefär 1 timme och 45 minuter senare var vi hemma igen. då hade vi hunnit gå från dälderna och billingen, säga hejdå till city och hej våmb.



hej landet.


vi hedrar adams hemtrakt.


LINNEA 17 ÅR

hej min störda vän. idag blir du sjutton och vi kan sjunga 17 år. åh herregud va du är bra. kram och puss och grattis på dig!

hej du var 14 år. checka han bakom.


<3 vi var små


hardcore och cool. du hade kort hår.


eftersom det är din födelsedag är partyhatten på...


...och pommacflaskan är med!! (chatroulette med danskar som tog oss för ullabritt och co)



grattis igen min finaste vän!!

freedom is nothing but a chance to be alright


saturdaylove

Nu är jag hemma i mitt ganska städade rum. trevligt känsla. blir helt glad inombords när jag läser matildas inlägg här under. Jag tycker om dig sötnöt så himla mycket, och ja tänk sjuan. hjälp vad sura vi var på varann. det var då men inte nu. vi åt biskvitårta, men den var asmäktig så vi smsade dit Linnea och Alex, de åt lite tårta och sen satt vi alla fyra i matildas 1,20 säng. bara för att poängtera att det är bra med en sån säng. vi satt där och prata och åt lite godis. sedan vandrade jag, linnea och alex hem till dälderna. nu är jag astrött och ska bara softisha. imorgon ska jag josse och anna träna.

imorgon ska jag också fira min syster med släkt här hemma.



En söt prick på jorden!

Hej hopp på er alla! Nu har jag fått äran att göra ett inlägg på ingen mindre än världens bästa Carolines blogg. Vilken ära, jag är tagen av stunden. Jag som sitter på andra sidan skärmen heter Matilda. Carro och jag har varit kompisar sedan åttan, men vi gick i samma klass redan i sjuan men då bråkade vi mest. Min vän Carro är en trevlig liten söt prick på jorden. Jag gillar att ha henne som kompis. För er som inte har märkt det så blir man glad av henne! Just nu sitter hon och pluggar franska verb och är sur på sin franska lärare. Fullt förståeligt. Men nu ska jag dyka ner i mina fysikböcker en stund till.

Adjö!

hej studielördag

sitter hos matilda och ska plugga lite. men fronter my love funkar inte, alltså vet jag inte vad jag ska plugga till idrotten! menmen, det finns annat att plugga till, tyvärr. jag blev typ rädd när matilda visade deras fysikböcker, uträkningar och annat. är jätteglad över att jag slipper det. vi skrattade lite förut åt igår kväll, jag vet dock inte om karin är lika glad, men vi hade roligt. igår fick jag hem owls. konstigt att hålla den i handen, lyssna på den och att den nu finns på riktigt. ja men jag tycker om den. hejdå. nu, matte.

göteborg förra veckan.

min awsome fredag

nu är det egentligen lördag, men fredagen var en väldigt bra fredag. skola, jag och karin vandrade i lugn takt till skolan. jag hade hatt, som dock blåste av lite då och då. matte, klasstid med omröstning om klassfest och massa mat. något flum. estetisk verksamhet, sat hela lektionen och skuggade på min redan färdiga bild. väldigt soft. sedan hade jag lovat josse att gå på stan men vi drog med adam, filiph och karin till rådhuset för fika. roligt. fast kladdkakan var torr... sedan övergav josse mig för klipptid och karin gick hem. så jag filiph och adam traskade iväg och kollade kläder till dem, väldigt intressant faktiskt, och väldigt roligt. sedan anslöt sig josse igen och vi gick loss på konstiga saker, tvingade dem att prova extremt snygga skjortor och annat. hah. ni var verkligen assnygga!! en väldigt rolig och annorlunda dag på stan.och ja, sedan var klockan snart halv 6 och vi kom på att vi kanske skulle gå hem. hej och adjö till dem och jag vandrade hem för att sedan nästan direkt åka till matilda för att spendera kvällen där med linnea och josse också. vid halv nio kom alex. han fick en väldigt annorlunda syn på oss den här kvällen. mer behöver jag inte säga. och mer än att karin har fått en mycket bra fredag planerad behöver jag inte säga. är väldigt glad över att de följde mig hem, vi råkade skrämma upp varann när vi gick förbi käpplunda gruva, hehe. godnatt. alla ni idag är så bra. kram på er.

tänk er en bild med två fina herrar i rosa skjortor här. eftersom jag är snäll ska jag inte publicera några fler bilder, heh. ni är roliga.

tomorrow

imorgon ska vi till matilda och checka hennes 1,20 säng. sedan slutar kvällen som på bilden hos henne., karin matilda och josse i min soffa en fredag för någon vecka sen. mys.

24 februari

det.är.så.kallt.ute. man fryser ihjäl när man går hem från skolan, idag kvart över fem från musikskolan. jag ska inte ens älta tyskaprovet. men vi fattade 0. gruppkram med sp1sk-tyskabarnen, i hopp om ljusare tider. mysigt. filiph smsa hit oskar aka åke som jag inte sett på ett år. sjukt. forsvikslägrena med orkestern. bäst. imorgon är det fredag, helg, tjooo.....eller nä. måste plugga matte. ajdå.

extremt suddig bild. men sjuttiotalsrummet för fyra pers, blev rum för
något fler den sista natten kan jag minnas.

latest

Senaste..
Låt du lyssade på:
Get some-Lykke Li
Oh fuck:
när jag kom på att jag hade musikskola imorgon men inte spelat på stycket...
Mottagna sms:
"ok men tack ändå :)"
Skickade sms:
"Torun skrev om läxan på fronter!"
Aktivitet:
chatt med tyskar och svenskar på fb i neubrandenburg-gruppen!! stört!
Du drack:
vatten
Gången du duschade:
nyss
Vill ha-begär:
läx-och-prov-fri vecka!!
Personen du pratade med på MSN:
jag hänger aldrig på msn längre, men igår var jag på hotmail och filiph slängde iväg ett hej :)
Landet du var i:
jag lever i sverige, men annars england typ
Vill inte:
räkna matte
Längtan:
stockholm och calle.
Du åt:
tårta

NO MORE TEARS TONIGHT I WANNA FEEL LOVE

lovisas födelsedag. klockan 06:30 cirka, därav den fabulösa morgonlooken. men enligt alf ska man ju vara den man är.

le bergströms

gott.

life is brilliant

nu är det som i somras när jag inte kunde sluta klicka på repeat på Vilja bli, jag har lyssnat på owls konstant. men jag tycker om sånt. jag klarar mig inte utan min musik. precis som erica skrev för någon dag sedan. musik är som luft. spotify är guld.

den här skivan betyder verkligen mest för mig. textraderna och musiken som känns i hjärtat. och hej även på er mina vänner som inte bryr er ett skit om detta.



tjugotrejdefebruari

är djävulskt trött. imorgon har i oförberett tyskaprov. die, håkan, die. men min tysk, Benedetta, är asbra. hah. håltimma med josse, erik, filipe, karin och evve i i biblioteket. idag var ganska seg dag. fast tycker om de sista 10 minuterna på matten, inget räknande, men vi tog ut våra aggressioner på torun. känns så bra efter såna moments. och bara massa annat prat med josse, rebecka, karin, sofie och erica. roligt. sedan hade natur vågat sig till samhäll när vi sluta, de klankade ned på samhäll i form av dåliga skämt, sen gick vi hem i kylan. idag släpps owls. jag har beställt från cdon, så borde finnas i brevlådan snart...helst hade jag velat befinna mig i huvudstaden i denna stund. bengans. carl, alice och lisa. kram på er.


maybe only the lonely knows when love is real


some

åhåhåh. förmodligen ska vi till stockholm den 9 april med min fina orkester och gå på konsert med massa klassisk musik. jag menar stockholm (!!!) ja. älskade stad. jag ska med.

min tysk verkar jättesnäll. även om jag känner att den andra, hon som gillade mando, skulle varit perfect match!!! men ändå..a.

nu, FRANSKA! die, torun, die! heh.

tired of running

hjälp vad många gånger jag skrev hyper i förra. blev lite rädd själv, nu kallar tårta på mig och sedan franska...annars blir jag killed av torun imorgon. bläp. äsch nu ska jag lyssna på lite fin musik och bara njuta, tills jag får slå upp franskaboken.

hahahaha jag är störd.


tjoho

det här är en glad dag, en helt underbar dag. eller så sammanfattade jag och karin dagen, eftersom vi varit hyper hela dagen. josefin räknas med där också. tyskan, blä. sedan soft värdegrundslektionsak, lång lunch, där vi var alldeles hyper, haha tycker synd om dig filiph! matte och svenska, men ändå hela dagen har varit soft och mysig. tja, jag är typ hyperglad. över ingenting eller bara allt. jag vet inte. puss puss på er finisar! nu ska jag till musikskolan. sedan fira min syster.

har fått min tysk nu! :D

är ganska hyper, och då känns det typ som att hoppa runt till dne här låten.


GRATTIS LOVISA 12 ÅR

kram och puss söta syster på 12 års dagen!

spirited away

hahahaha. yes here we go.

that's the way i like it

här har ni bildbevis på vad jag tycker om detta ämne. fast det vet ni ju redan. mehe.


blev så uttråkad av franskan att jag tog lite coolpics. hejdå studiemotivering.


men ändå. yes på calle, varm choklad, min systers 12 årsdag imorgon (tårta), evelinas och mina kloka funderingar och nydushat hår.


owls

det går att lyssna på owls, jag kunde inte låta bli att börja lyssna. och ja, det här känns så himla annorlunda än hur man trodde det skulle låta efter alla live/akustiska versioner. detta är dagen efter 1 och ett halvt års väntande. haha.


deutschland, hier kommen wir.

mihi. jag hoppas, hoppas, hoppas att jag ska få mejl från min tysk idag. eller imorgon, ialla fall väldigt snart.

sundayevening

ett öga rött, finito. tjohej. tagga skola, eller inte. ganska otaggad chey här. plus, jag måste klippa mig. måste påminna mig själv om att fixa tid. har inte cuttat något sedan september.

HAHA. random bild, från när? ingen aning.

-.-

andragradsekvationer, ett öga rött, och passé composé av verb. hejdå filmtittande.

.

vaknade jobbigt tidigt. sjuk. idag måste jag plugga.


nowhere boy

ser på film. hör melodifestivalen från vardagsrummet. är sjuk. blä.

äntligen har jag den här. mys.

sms

jag och matilda genomforskade hennes gamla mobil igår, hittade bilder och filmer från en svunnen tid, matlagningsfilmer och sånt. jag kolla min inkorg lite. ja jag måste rensa, sms från 2009 gör mobilen något seg..


saturdaymorning

är förkyld. måste plugga lite idag. lovet är snart slut. vad tragiskt. kan vi inte ha lov i en vecka till?

fint.



still at matildsplace

nu har vi bakat kladdkaka. gott. matilda är söt. som en nöt. vi slapp en promenad med figgen nu, eftersom vi var ute på riktig promenad här på billingsluttingen förut. kallt men mys.

at matildsplace

bakabakabaka pannkakor. gott.

off i go

sitter på mitt rum och tittar ut genom fönstret på ett brungrått vinterland. annika norlins ord går på repeat i högtalarna, ingen kan nog förklara sig så bra om hur livet är som hon. blir lyrisk.
jag är asförkyld. men i hopp om att inte smitta ner matilda ska jag snart besöka henne ett tag idag. hej då.


...

jag vill också vara i sthlm som min lilla fina josefin är nu. jag vill se carl med sthlms finests och bara ha det myys. ibland är därför skövdestad ganska irriterande. även om man känner hur man hör hemma här, tryggt och litet. alla fina människor som finns här. livet är väldigt bra här ändå.


får jag

hejdå pengar. och above and beyond skivan lpn, jag kunde bara inte låta bli. i löv bengans i majorna.


bigcitylife

hej nu ska jag avlida av trötthet. göteborg var bra. borta bra, men hemma bäst.

världensbästalinnea

linnea kom förbi en stund. gick hem nyss. hon är bäst.vi behöver varandra. prat om allt, as usual. sånt är bra. nej nu ska jag sova, ska upp och åka till göteborg imorgon. tjoho.

hej fulpic.hornborgasjön 2008.

minavännerbok

jag hittade den här boken som jag fick av karin och maja i somras!



miguels tankar om sig själv...


och även karins, censuerade lite så hon slipper stalkers...


hejdå

<3

hemma från jossesplace med evelina den fina. ni är sjukt bra. haha. vi har alltid grymt roliga saker att prata om. kram.

-.-


fanfanfanfanfanfan. varför onsdag?!

Im not what I used to be

börjar dagen med timo räisänen. love will turn you around. grymt.





har inte lyssnat på timo sedan i somras känns det som. welcome again!

kärlek på er


jag tycker om er mina vänner <3

md.you make me laugh, you make me shiver.


idag är det 15 februari. 2 år sedan jag var 14, hyper, how we walk och jätteglad.
ni kommer alltid vara mitt band.

film

ett ögonblick i hur man skulle kunna beskriva alla kvällar med oss. dans till bonnie tyler.
så underbart knäppt. j-"asså det här är rätt diskret..."k-"det ser verkligen för jävligt ut..". puss.



Stjärnfall, stjärnfallet är jag. och du är himlen för mig varje dag.


lenochfin

screw you matte B. men josefin är som hon heter, väldigt fin. vi räknade matte, lyssnade på musik och fika. fast testa inte saft innehållande kiwi. nicht gut.


en fredag i mitt hus.

join this lovely harmony

ser lite på mtv unplugged. jag saknar mando så. 47.05. hail the sunny days.



vi kommer att dö samtidigt du och jag

jag såg på dom kallar oss artister. världens grymmaste annika norlin.

my best friend.hello saferide.


vi kommer att dö samtidigt.säkert

down in the past part 3

hornborgasjön.


wouldn't it be nice.


titanic. linnea, tilda, jag och issa.


innan fotoshoot.


stugan.


sundaynight

bordsmonteringsskills hos linnea, ägarinnan som för tillfället smsar på bilden.


glee


sms till alex från matilda och josse.



hej hela världen






<3

hemma från le wenällykid. jag tycker om er så mycket. vi har fått en riktig överdos av oss de senaste dagarna. men det är bra. efter en höst utan alla knäppheter är det bra att vi är samlade igen. puss.  tacos, glee, dipp, prat och skratt. jag och karin sov i soffan och de andra på golvet. mys. jag kollade linneas usb, och hitta massa bilder jag glömt bort från sjuan. det var tre år sedan men känns som igår. sjukt. dock världens fulaste bilder. stugan, göteborg och andra dagar.

idag är det alla hjärtans dag också. puss och kram på er alla mina sötisar. l o v e


sunday evening

sitter i linneas säng, vi väntar på karin. josse läser i en gudbok om alla hjärtans dag, linnea läser tidning och matilda smörjer in armbågarna med niveakräm. skratt och linneas favvisar. vi är smått hungriga...men glada. nu ska josse, linnea och matilda montera ett bord. hjälp. baj baj miss american paj.


matchbox


sunday sun. bra dag.

vaknade nu. ville egentligen kasta ett öga på tvn i morse, viktorious. men jag sov som en stock. kalas igår, ikväll maraton och mys hos linnea. innan det-plugg. matteplugg med tha master, matilda, innan vi bedrar oss till linnea. awsome. nej nu-Frukost!

sugarplum fairy. solen skiner och morgonen känns asbra.

_

those were the days 2008. linnea<3. 14 år.
Cause I just can't look its killing me and taking control





fick flashback igår. jag måste få tag de där bilderna när vi målar oss med kol och blåbär....så himla fula.

fridaynight i love you

nu har karin, matilda, josse gått hem. vi gick till kvantum igår och köpte gott, cola, päronsoda och bröd. gjorde varma mackor och drack cola med sugrör. sedan åt vi massa flöt, lyssna på konstig musik och linnea kom hit.<3 vi fem var samlade en fredagkväll. jag gillar er så mycket. love. vi gjorde som vanligt inget speciellt, utan satt i soffan/sängen/golvet i mitt rum. men det slutade med att vi tryckte ner oss allihop i soffan eller sängen. trångt. men mysigt. somnade runt halv tre. jossekarin i soffan och jag och matilda i sängen. imorgon ska vi till linnea. mys. hejdå. jag tycker så himla mycket om er ska ni veta. bäst.
hah. hej fina ni<3








Vi rimmar fett

Hej pomperipossa!
Här sitter jag och ska blossa
Men inte på min cigratte
För det är inte vidare fett
Utan snarare är det mina kinder som kommer anta en färg
Som är lika röd som tummen på en dvärg
Detta rimmet är så himla bra
Att det kommer göra din da'
Men nu är det nog dags för mig att gå
Hoppas att ni toppen kommer må
Adios, Fiesta och Peace
Nu ska jag nog läggaen fis
Detta inlägg är skapat av en viss Fin
Men det är skrivet ur perspektivet hos Caroline

Ha ett underbart sportlov ♥

a little more for little you

åh. sportlovet kommer inte bli något lov. har massor att göra tills veckan efter lovet. läsa ut ett öga rött, verkligen astråkig och fattar ingenting, franskaprov, tyskaprov och räkna massa matte. die alf, die. livet är hårt på samhäll.



kärlek på the hives. nu ska jag checka läget med mina kompanjoner om ikväll. so long.

hej fredag

hej vi heter sp1sk och hatar stilleben.

anna och josse känner att lektionen går lika segt som erling pratar. vem bryr sig om tre klossar skapar en relation med varandra. men enligt han så "ser" jag bilden...vafan ser jag...


josse dör av tristess


alla andra jobbar...


karin gjorde snyggast klossar..


sen ska jag möta upp dessa prickar och fiesta hos mig, som vi har gjort nu väldigt många fredagar....

(självklart har matilda matteboken med sig, naturbarn...)

karin

karin i onsdags på hennes pappas jobb. jag är ett fan av outfiten.

put on my saturdaynights outfit



carl norén.

LIFE

viktor norén i musikguiden. alltså hur skön är inte den människan. haha. fiestahumör direkt med massa partymusik.

nej nu ska jag städa mitt rum. får besök imorgon av samhäll/natur. som x/y och de goda/onda som jag råka kläcka ur mig idag....men jag tycker om om min liknelse med filiph.
bra, bättre, vi på samhäll! :)

det här är lite av vår vardag i samhällskorridorerna...

"matte"


matfestivalen, skövde blir en "fest"...not...


häng vid skåpen


merlin på engelskan=YES


"naturkunskap"


K-"va, kan man vika ned den så långt!!"


tidningsutklippletande på bilden, maat!!


dyrkande av zac made by josefin


studiemotiverade ungdomar i biblioteket


vad gör man utan er två, och era lurigheter...herregud....





k ä r l e k

hah. hittade att jag tagit kort på evelinas konstverk i sitt block. alla fina människor <3

done forever

okej, äntligen klart. känns så himla skönt. och nu sportlov. hej underbara värld. jag och karin befann oss otroligt tidigt i skolan, övade igenom. sedan var vi sist av alla. hur kul var det? inte kul! två timmar på spänn inför redovisning. men det gick helt okej. roligast var ju gengåvangängets rim och alen som inte kunde stå still. sedan träffa jag lite naturare. mys. på bensträckaren på tyskan ropade jag ut att jag hatade tyska mitt framför håkan. kände att mitt betyg hamnade på botten nu..och sedan stilleben på bilden. så tråkigt så vi nästan avled. nu ska jag sova lite, godnatt.


fina spf

STUD

hemma från karin. hjälp vad studiga vi är. men nu är det nästan klart. för självklart så funkade inte sidorna och innehållsförteckningen när vi skulle skriva ut. men redovisningen. check. nu ska jag dö lite i min säng och plugga på allt jag ska säga. jag hatar redovisningar.

onsdag klockan fyra minuter i tio

sitter i skolan, i den mobbade samhällsdatasalen med erik och josse. borde fixa projekt men karin har spanskaporov och emma har inte börjat än. okej jag fixar källor nu. måste se lite studiemotiverad ut när hela datasalen är full av människor. plus att imorgon ska allt vara klart. hjälp. hejdå.


powertome

hej fina värld. blev klar med allt ju rätt snabbt...har duschat och ätit. nu. häng i mitt rum, prat med josefinen på face. om våra gods och fiesta. lyssnat på musikguiden med viktor norén. vill höra gårdagens program men hittar det nowhere. men ändå, livet är ändå fiesta! puss på er mina braiga vänner.



no more tears

akustisk spelning med mando till peace. lyfte hela min dag. fett med kärlek på det. annars känner jag mig typ hyperstressad. måste förkorta karins text, fixa redovisning och på det spela på mitt instrument och plugga franska. skittråkigt. jag hoppar musikskolan, pga allt men också för att jag och karin råka typ sega oss skitmycket på vägen hem. stod och pratade vid maskrosvägen i kanske hundra år. trevligt. nu; a hard work, work!

hej kärlek.

karin+carro=mys

spenderade min kväll hos karin, aka thorsten, igen. vi försökte skriva rapport. vi lyckades att förminska mycket, skriva syfte och annat. vi åt exotic frukt och tappade koncentrationsförmågan ibland...ganska ofta. fast vi har roligt, väldigt roligt ihop. kollade på de första sidorna i den rosa dagboken, där jag hade skrivit lite i somras, mixmatching och illustrationer. hittade gamla klasslistor, med mitt namn understruket. k-"jag ringde dig så ofta då...hehe".

hejdå och godnatt. är supertrött. plus att jag borde sova mer, det sa även skolsyster idag. mehe...och jag är definitivt 175 cm nu. moha. kände att jag behövde en sån här bild. hej jag är 13 år och supercool. nej jag är 16 år och jättetrött. spana in lite av klädhögen på min soffa i bakgrunden. guten nacht.


hejdå sömn

hej jag heter caroline och går samhäll och har smått panik över projektarbetet till på torsdag. nu ska jag gå och dö och skriva abstract. -.-

delete

eftersom mina bilder från i fredags bara blev till missnöje....så tar jag bort dom. sådär. klart.

Allt som är ditt

det där var ett gästinlägg utan dess like. läs det med lite norrländska/bonniska i tanken. thorsten my love. jag väntar på mail från tyskland, men min inkorg gapar tom. ich will mit meine deutsche freundin sprachen. jag har typ knarkat Säkert hela helgen. annika norlin är verkligen helt fantastisk. dom jävlarna ska skjutas
imorgon är det måndag. b l ä. men sedan sportlov. y a y.

sjön. snö. björkar.

Gäster med gester.

HEJ BLOGGEN! idag sitter vi hemma och myser. Lyssnar på vacker musik och gjorde ett så kallat försök till att skriva rapport. Vi har klistrat och fixart. Fint blev det! TAGGA REDOVISNING PÅ TORSDAG!! inte för att ge nån panik nu men..hehe..tre dar kvar typ. Jupp life is hard!
Dagens outfit är en turkos luviz och ett par rosa mjukizar. Carro försöker va lite faschion med jeans här brevid men det misslyckas hon med.

ha det bra alla fanz!

kram, er för alltid Thorsten


SUNDAY

söndag. solig dag. åka hem. till karin och skriva klart projektet.


LIVING IN AMERICA


det här var det coolaste jag sett 2002. the sounds.

-

jag ska inte säga något om melodifestivalen. de flesta kan nog gissa vad jag tycker. har ganska tråkigt och har ingen film för jag glömde ta med någon hit till bushen. hejdå internet.

2008/2009

åttan. när jag och linnea fortfarande var längst.

mando, facebook, baracaroline.



.

jag har typ jättetråkigt. mysigt, men tråkigt. jag vill ju vara med mina sötisar. puss på er. vi ses på måndag.


stuga i skogen.

här är jag nu. fast det är lite snöslask överallt. jättekallt och grått. jag vill ha sommar, värme och fina vänner här.





ledigfredag

hej studiedag. vid tio var jag på badet. no josse men träffade karin och maja. trevligt. sedan kom josse kvart över. vi simma och kände oss awsome. sen sega vi i duschen och gick hem. på vägen hem gick jag förbi linnea. vi gick lite, runt käpplunda. prata massa gamla minnen. lite sorgligt och fint. nu ska jag skriva projekt och ikväll till anna. mys.


tiden innan jag lärde känna karin ordentligt, josse och matilda. kommer ni ihåg KM på IP i sexan, jag prata med karin och issa med josse, om att vi skulle gå i samma klass?

hej



ni som inte förstår varför man går in flera på toa, kommer aldrig att förstå. men här ovanför ser ni ett exempel på aktiviteter. toabild el classico. eller också kanske man bara känner för att prata ostört, låsa in folk (linnea), måla på sig guldfärg eller ja bara hänga där. särskilt när det är stora handikappstoaletter. som den i nokorridoren. hjärta på den.


down in the past part 2


hah. hittade detta på min youtube. vårdag med linnea vid käpplundagärde.


spf. lite godbitar, skrikande tjejer bakom mig och väldigt hög scen.


calle. kära calle. och the anger. sthlm.


molotov jive, gbg. längst fram.


soundchecket gbg. 3.11 o helga natt <3


gold, bengans spelning. åh gud. innan det how we walk. <3


You know you love them!

Kära Anna Caroline Bergström, kärt barn har många namn. Du =kärt barn.

Här kommer en komplett lista av dina smeknamn:
♥ Carry
♥ Karry
♥ Carol
♥ Christmas Carol(ine)
♥ Bergstrand
♥ Bergströmmen
♥ Caroline
♥ Carro
♥ Karo
♥ Karolin
♥ Äscha
♥ Nyfiken i en strut
♥ Nenna
♥ Calorin (superfin)
♥ Plommonstoppet
♥ Len

Kära vem som helst som läser det här: Feel free to use them all. They are not copywrited.

Kärlek,
Matilda och Josefin

no one is completely faithful


min fritid.

down in the past


kommer ihåg det här. precis i början av nian. allt prat om sommaren 2009. känns som hundra år sedan. och konstigt. men fint.

torsdag

skola med alla finisar. projektarbete. bild. awsome. assoft. sedan gick jag till willys i väntan på musikskolan....buss hem i kvällsmörkret. imorgon är vi lediga. asbra. jag och josse ska träffas vid tiotiden och simma, om vi orkar. på kvällen blir det mys med de bästa. kärlek på det.kärlek på er.

no more seven nation army

the white stripes. rip.






:D

hultsfred återuppstår. lycka.

vad ska man bli när man blir stor?

lyssnar på en mix av säkert, familjen, joy division och smiths. haha. verkligen blandning. har letat runt i mitt omöjliga rum efter extranycklar...hittade tillslut en. men den hörde inte till något lås i sikte. jobbigt.spelade lite gitarr i frustration, är skitdålig på det. hah. måste spela fiol nu kokm jag på. oj. hjedå.



I'm the hero of the story

det här är världens bästa film. punkt slut. <3

reaching forward

onsdag. håltimmedag. spenderades med josse, erik, filipe och julia. vi har kommit ett snäpp längre med projektet. men jag känner snart paniken. hjälp. imorgon är det torsdag, sista dagen på veckan. YAY. hur fort gick inte den här veckan liksom? var även och träna på actic med jossetoss efter skolan. vi kände oss allmänt förvirrade. men ändå. power to us.

those dancing days är fint.

make me laugh

kände att stämmningen blev alltför dyster en dag som denna och sprider lite leenden och skratt med några bilder.













weheartit.com

-.-

fuck it. jag ville ha en mycket bättre carl turné. nu vet ni. inte nog med det så hackar spotify sönder att jag bara vill slänga datorn i golvet. hejdå. nu ska jag plugga francais om jag inte somnar.

februari.fevrier.february.februar.

idag är det februari. första februari. Gustaf Norén fyller 30 år. för fem år sedan sa han att nu skulle mando dö. jag har fruktat denna dagen länge. men ändå verkar de jobba på nytt. jag blir glad. febrari är också en fin månad. Min syster fyller 12, linnea 17 och andra släktingar också. Om några dagar borde ett kusinbarn komma till världen. om 23 dagar släpps Owls. sportlov. på fredag mys. kärlek på februari.

sheepdog. paralysed. you can't steal my love. clean town. godknows. long before rock n roll.tv and me. the wildfire if i don't live today, then i might be here tomorrow. train on fire. <3


RSS 2.0