två bilder.

letade lite i arkivet. hittade en bild som säger mycket om livet för två år sedan. ja.

och en flashback till trean någon gång skulle jag tro. har alltid varit ett fan av att hon hatat de tre sakerna så mycket. maha.



wonderful life

imorgon åker jag till stugan med tre av de bästa. matilda skulle egentligen också med men hon jobbar tråkigt nog. ska bli så skönt att lämna allt med skolan och plugg för ja fem dagar. wonderful life. och på lördag ska jag på dop också. hej och hå.

två år sedan. allt är väldigt annorlunda nu.

You and me always, and forever

idag var nog årets varmaste dag. gått runt med shorts och linne. har även skrivit nationella i matte b i 4 timmar idag. känns så underbart att lämna matten, för ett tag. jag och josse letade efter hanna en stund så vi kunde ge henne en cornybig som grattis på födelsedagen. sedan såg vi på romeo+juliet på svenskan. soft. cyklade hem i den stekande värmen, med josse på pakethållaren, till adam. gjort natur hela eftermiddagen, tagga redovisning imorgon. måste även skriva klart svenskarecensionen, packa och egentligen plugga franska. men det sista skiter jag fullständigt i just nu. tack och hej leverpastej.


I'm not miserable, it's just me face

äsh. nu pallar jag inte mer matte, tar en stund med min finfina indietidning istället. puss på den. och puss på clara idag, haha "du är så himla indie, caroline" hihi.








killing me softly

Hade nationella i Engelska A idag. eftersom vi var i tysklandet när de andra gjorde den. började med att jag, josse, clara och cecilia gick till fel klassrum. haha. men vi hitta rätt till slut. och sedan hade vi vanlig måndag. påmindes på matten av hur mycket jag inte kan tills imorgon. die matte b prov, die. men på håltimman gick jag in i mikael holst och han sa att jag fick tårta som tack för hjälpen när ja guida åttorna. tjoho. så jag och josse gick och skar upp en jättebit av tårtan. sedan satte vi+erik oss i korridoren och delade på den. perfekt inför en "kill me" lektion med franska. pluggat lite matte, och kollat naturen lite. lyssnar på suck it and see. arctic monkeys. lövly. men på onsdag har vi lov i massa dagar. thihi.

matilda

matilda kom hit och har spenderat eftermiddagen här. vi tänkte räkna matte, men blev ganska mycket annat. screw matte b nationella på tisdag. det var så bra att hon kom hit, har saknat nöten kollosalt mycket. snart är det sommarlov och peace and love. wihi.


lördagen.

igår cyklade jag och karin i regn till adam, det var en jobbig cykeltur. som ett träningspass. där gjorde vi lite natur sen var vi tvugna att gå igen, cyklade nu med josse till stan och träffade tysklandsmänniskor och köpte mat. åkte buss till skultorp och grillade hos sofia. satt i hennes kök och åt gott och sedan i soffor och pratade och hade det trevligt. ni är allt för roliga allihop. buss hem mitt i natten och cykel från rese. i regn. tjoho. men det var det värt.

Cause if you think love will come towards you like a warm summerbreeze



johnossi 8 juni på liseberg. åhåhåh. jag är superduperpepp.

love is the drug

igår var jag på liseberg och såg bryan ferry. han var cool. kände igen några låtar. och avslutades med en fin version av jealus guy. vi åkte tåg hem 00:32. det var mindre coolt. men jag köpte en superduperbra tidning med massa the strokes och arctic monkeys och andra engelska indieband. mys. idag ska jag göra massa saker. puss på det. hejdå.






Let's take it easy and join this lovely harmony


skivan spelas på högsta volym bara för att. känner mig som 12 igen. men musiken känns i hjärtat, jag kan inte säga annat. snart ses vi igen.

fridaymorning.

i vanliga fall skulle jag börjat skolan nu, men har sovmorgon till tio över tolv. känns, jättemegabra att få sova ut. ska åka till skolan om cirkus två timmar, ha bild och vid halv fyra åker jag och mi madre till göteborg. känns bra. nu ska jag äta frukost. mina finisar var här igårkväll, vi kom fram till en matlista och pratade om annat, i mitt rum, som många andra kvällar. ni är bäst.

pix

på fredag ska jag se den mannen i gbg med min mor.

neubrandenburg, reklam från discot, bussbiljett och american aparell i berlin. puss på tyskland.

the life of a samhällsgirl en vanlig dag igår.

Sänker volymen, låter alla sjunga med Kan inte tänka, jag står bara här och ler

chillidillar, ska snart på dejt med naturkunskapsboken. tjohej.







godnatt mina käraste

känner för att outa mina kommande läxor och skit, mest för att jag själv ska komma ihåg det. läsa klart bok, franskaprov, naturkunskapsprov, skriva bokrecension om den just nu icke utlästa boken, engelskaredovisning, naturkunskapsredovisning, franskaprov (igen!?), bildutvärdering, matte b nationella i 4 timmar(kill me!) och sen är jag nog sort of free! ack kära sommarlov, du är så efterlängtat! imorgon ska jag för övrigt på infomöte om mitt skitkassa sommarjobb. heh. och nu på befallning av fröken samuelsson ska jag nog bedra mig. godnatt.

hej i kvällen.

spotify pajar ihop här, har nästan fått abstinensbesvär de senaste dagarna. panikkänslor. en räddande syster med dator har nu gjort mig lugn. tagga peace and love listan spelas åter igen. vi måste skriva en lista om allt som måste med och inköpas. jag ska börja med det tror jag. för franska lockar inte vidare mycket just nu. au revoir, tjoblö. fast måste även läsa klart flyga drake, ja det ska jag göra nu. den minst betungande boken i min läxhög. hehe.

festivalpepp

calle är bokad, likaså i blame coco. jag är glad. matte a provet är gjort. jag har pluggelipluggat i eftermiddag. fast äh, hade lite mat och filmpaus där någongång också. på lördag ska jag på tysklands reunion. mysipys.






you only live once

en skola fylld av tårar, sorg, tysthet och ledsna blickar. inga leenden så långt ögat nådde. det mötte mig idag. skövde är fyllt av sorg. ta hand om varandra. you only live once.

hard to explain


regn utanför mitt fönster.

.

heartache by numbers

igår var jag i tibro på kalas. jag och ronja vandrade runt , runt i tibro och försökte att inte gå vilse. idag har jag tränat med jossetoss och pluggat un peu. lyssnat på sånt här. och tänkt på allt. att livet kan förändras så snabbt. det är så hemskt. jag blir så rädd.

That we're having fun in the daytime We'll chase the stars in the nighttime


20 maj

det var längesen jag skrattade så mycket som i eftermiddag. vanlig fredag med matte, klasstid och bild. åkte hem till josse med karin och mina favoritpojkar. fikade lite med glass, maränger och annat. vi hade planerat att göra lite på naturkunskapsgrupparbetet, och ja det gjorde vi ju typ. kan i alla fall säga såhär, vi har alla skämt ut oss på olika sätt den här eftermiddagen. hehe. men det var roligt. ni är så bra. nu är jag verkligen jättetrött, och jättemätt. fick ett jättesött grattis på namnsdagen sms från mormor och morfar. så gulligt att de försöker sig på sms, även om de tycker det är ganska svårt. mihi. väldigt bra dag det här. kram på er.


mina finisar från valborg

the amazing moments in life


torsdag.

idag hade vi samhällsprov. gick lite till natur och träffa på massa fina, gamla klassisar, tyskar och de två mobbade barnen. jobbade med naturen inne i ett grupprum i akvariet med vår braiga grupp. power to us. grupparbete i engelskan också, jag älskar våra ämnen och hur de har den gemensamma nämnaren hugh grant. haha. vad hände där liksom? jag och josse blev tillslut så hungriga så vi sprang till maten och åt pannkakor. tack för att vi fick lite ätbar mat denna vecka! tyska -.- och bild. fast bild är lätt det bästa ämnet. score to me. nu ska jag äta lite mer av allt tyskt godis som finns kvar. mohaha.




artonde maj tvåtusenelva

tysk peanutbar, nästan lite cornybig på den.




Yes they are with us when we crying And they are with us when we bleed

misty mountains






onsdag

mattenationella. ehe. massa naturgruppssak. fast de satt och skulle räkna mina fräknar och annat istället. och imorgon samhällsprov. ehh. nästa vecka har jag fyra prov om inte mer. men ett planerat tysklands reunion gör att det känns lite ljusare att längta till nästa vecka. mihi. vi har snart gått klart ettan...det är sjukt. detta året blev verkligen inte som jag trodde, det blev mycket bättre.

benes anslagstavla över hennes skrivbord. oh ja, jag känner att vi är väldigt similar.



Hon som bor där Såg alltid på dig På ett särskilt sätt Jag kände igen den Jag hade samma blick själv





kram

jag blir så glad av alla människor jag tycker om. ni är så bäst. puss på er.

tisdag.

det gör lite småont av att tänka på att sugarplum spelade i lördags. satt på ett tåg från malmö till gbg och hade rest i 18 timmar när jag kom hem till min kära boning. men ändå, resan var ändå något av det roligaste jag varit med om. så det tar ut upplevelsen om att se sugar. men därför längtar jag så himla mycket efter peace. har suttit fast i den här staden alltför länge nu och inte sett alls många konserter som jag hade velat. nej, jag är pepp på festival och fina människor. nu har vi så mycket att göra, massor av prov och annat. både engelska och naturkunskapsgrupparbete. jag och adam försökte förstå vad som stod i vår text, men det gick inte bättre av att vissa ville läsa högt ur tidning och diskutera alla olika sorts fotbollslag. tack. hejdå. idag ska jag somna vid nio igen, om jag inte somnar tidigare av matteboken.




monday after all

just nu vill jag bara sova. jag och josse har gått omkring som två zombies idag. kändes så konstigt att vara i skolan igen bara sådär. men roligt att träffa alla. satt och plugga franska och åt choklad idag med josse och clara. det var mysigt. hanna sprang in i mig vid skåpet och lämnade usb som det laddas över med bilder på just nu. efter skolan cyklade vi ned mot rese för att fixa togbiljetter. träffa min farbror och sedan issa. trevligt att träffa människor man inte ser alls ofta. men sen krångla alla biljetter massor. a, en jobbig historia. nu ska jag läsa lite flyga drake och samhäll. sedan ska jag sova bums. godnatt.

söta josse och en carry

neubrandenburg 2011

vet inte hur jag ska summera den här veckan, har redan dragit hela veckan så gott jag och josse kunde idag för karin, matilda, linnea och sofia. men finns så mycket mer att berätta, för det här var verkligen en upplevelse som inte går att förklara. kort och gått, tyskland är definitivt inte sverige.  har hunnit med exempelvis grillkväll med tyska människor på stranden, en dag i Berlin, tysk tv, köpt tröja på american aparell, utflykter, pratat massa engelska och lite tyska, massa fina pratstunder med Bene, bowling, tysk bar, promenader genom staden mitt i natten,  vandring, chillidill, tyska underliga människor, häng i en scoutstuga med lite av varje och som toppen av det tyskt disco, dansat loss till boten anna och firat agges födelsedag. hah. men det roligaste var nog bara gemenskapen med alla. hemresan när alla var så trötta att vi de sista timmarna bara skrattade, raus, genau, achso, spettekaka jättegott, tjenare mannenade oss. sex on the beach, safer sex och sex on the toilet. carro-carry-curry-carlo. kolla fejsboken för bilds.

meine frauen

bene und ich


Deutschland

jag är hemma från en vecka i tyskland. känns grejt. men jag säger bara oh my. det här är ett av det roligaste jag varit med om. puss på er allihop bästa tyskisar. kommer sakna alltihop så enormt mycket.


det här är värt att dö för jag tror mitt hjärta blöder


youth


ten little soldiers screaming in my soul

mannen med rösten fyller 30 idag. grattis björn.




<3

jag skulle somna tidigt idag. det blev inte så. nu har matilda, linnea, karin och josse åkt hem. sofia åkte för en timma sedan. blev en kväll här med allt. kärlek på er.


fredagen

igår kändes det som jag och josse inte satt still en enda sekund. skolan rullade på, bild är det softaste ämnet som uppfunnits. kramade alla fina hejdå. ni är så gulliga. jag och josse gick ned till stan, fixa presenter och annat dylikt inför tyskland. gick till josses pappas jobb, fikade med tårta där. sedan mötte vi upp karin och gick hemåt dälderna. packade lite, åt lite mat och satt lite i mitt rum. sen åkte vi och gjorde samma sak hos josse. vi fick ryck och åkte och mötte upp adam på cementavägen. vi gick lite i våmb och sedan åkte vi tre vidare för att crasha anna och evve. mysig kväll. ni är allt för bra. puss på er.



mardybums

det gör ont i hjärtat över att se alla som varit på arctic monkeys. men aja. that's life och det går vidare. nu ska jag snart till skolan. ha matte, klasstid och bild. tjoho för korta dagar. sen ska jag och josse på tysklandsinköpsjakt. byebye.


maj




LIFE BEGINS AT THE END=NANGIJALA


femtemaj

jag är lite förkyld. skulle tränat. men kände att nej, får icke bli sjuk. sitter här. lyssnar på mina älskade sockerplommon. skulle vilja se arctic ikväll. har börjat packa lite smått. men är ganska trött. så det går ganska dåligt. idag skulle min farfar fyllt år. hej och hå.


.

nu har jag fört över halva mitt liv till externa hårddisken. hjälp vad mycket som finns i bilder.

fjärde maj

skrivdelen i eng a gjord. nu ska jag skriva klart budgetuppgiften som visst var till idag. ehe. och skriva klart min packlista till tysklandet. har gjort upptäckten att min väska är ganska liten. kommer ju behöva massa saker med mig...och jag ska bo i hennes egna lägenhet. huh. är väldigt exited över det här, det kommer bli väldigt intressant. måste påminna mig själv om att ladda le camera. hejdå idag besökte fredrik reinfeldt skolan. hah.

sleep well

nu ska jag läsa lite klart av to kill a mockingbird, och lite flyga drake och sen ska jag sova. engelska nationella imorgon. uhu. godnatt katt.

London baby


vi fick gå alla trappor upp från tunnelbanan. hissen fungerade inte. det var ganska pain. västerhöjdstrapporna är ingenting mot det. förresten, den här låten är ganska skoj.

hej

tjo världen. besöker min systers dator eftersom ingenting vill fungera på min. jag hatar teknik just nu. och kunde inte låta bli webbcameran. thihi. är ganska trött. och det snöar ute. jag menar, kom igen, det är maj! nu ska jag hitta min niveakräm. hejdå världen.




jag lovar. min egna dator kommer crasha sönder när som helst. heh.

Jag har inte sagt något än men jag väntar, väntar

idag bestämde jag att jag var frisk, och gick till skolan. mycket roligare än igår då jag kände mig isolerad. idag har vi lyssnat på treornas projektredovisningar. tyska och svenska. ganska soft dag. fast jag är grymt trött, och ganska stressad. och datorn cpar så jag blir mer stressad. nu ska jag försöka bli klar med budgetuppgiften så den är ur världen. sedan måste jag kolla upp allt inför tyskland. för ja, jag och josse taggar till tusen. pussochkram.

dö. spotify dö. jag orkar inte betala.


SADNESS IS A BLESSING


3 pics någon tog i lördags.

hah. prickish I am.

karin

gott.



måndag 2 maj

tjoblö. varit hemma och sjuk idag. ganska skönt. vi ses imorgon istället.

motion


för ett år sedan

jag kan inte tro att det här är ett år sedan.


valborg2011

lite utav valborgskvällen den 30 april

















min kamera gick runt väldigt mycket igår. finns ganska många bilder . väldigt många osmickrande kort... haha


1 maj

vi firade valborg igår. det var fint.ni är så himla bra. vill bara krama er allihop. grilla, åt god mat, grilla marschmallows, adam, evve och filiph hade marschmallowsätartävling, sprang omkring lite, hoppa på studsmatta, åt godis, satt inne och prata och chilla,gick lite,jag karin, adam, josse och filiph blev liggande i en stor hög på studsmattan och tittade upp mot stjärnorna och pratade, spotify free gick i graven, sedan anslöt sig mer människor till studsmattan med filtar, natur titta förbi, klockan blev sent och alla blev jättetrötta. jag karin och josse somnade efter tre. sedan upp vid tio. nu har jag duschat och fått bort all grillröklukt. imorgon är det skola, och en vecka kvar till tyskland. hjälp.

RSS 2.0