tjugoåttondejunitvåtusentolv

Igår åt jag och josefinis jordgubbar på en filt i hennes trädgård och hade det bara allmänt bra. Idag mötte jag upp Molly och Adam för lunch på stan. Där Sofie också anslöt sig. Mysigt var det. Promenad och cykelåkande på en cykel. Fin dag. Fina vänner. Livet är toppen! Och nu ska jag fira pappisen som fyller år.

tisdagens bravader

Igår var väldigt, väldigt bra. En alldeles underbar dag. Och natt för den delen. Puss på er finaste människor!

sommarlov

Det regnar. Jag har sommarlov nu på riktigt. Linnea var här och åt frukost i morse. Det var mysigt. Jag ska inte på peace and love i år, vilket är lite sorgligt. Men nog hälsosamt. Känns som hela världen ska dit. Hejdå!

tillbaka


världens bästa och stördaste vecka på Kreta. Vill bara åka tillbaka. Jag har världens bästa vänner.

inatt

Nu välkomnar jag sommarlovet med öppna armar.Idag har jag blivit medlem i något så trevligt som studentkommittén och fixat lite för avfärden. För inatt lämnar jag Skövde och åker med mina bästa mot varmare temperaturer. Taggad? Ja!


Frankrike för drygt 1 år sedan.

grekland

På torsdag åker vi till Grekland i en vecka. Vi fem. Det ska bli så galet roligt.

sun



från en fin kväll i maj. jag älskar er.

Student

Igår var det student och jag firade finaste pojken min. Roligaste kvällen på länge. Längtar så tills nästa år då det är min tur!

ett av de få korten jag hann ta innan kameran dog.

lycklig

Idag är det den 5 juni. Det är exakt två år sedan jag köade hela dagen och såg Mando Diao på Gröna Lund. Var så galet glad samtidigt som det gjorde ont i hjärtat.


Idag är det också exakt två månader sedan jag blev världens lyckligaste.

GO RIGHT AHEAD

Måndag den fjärde juni. hur gick tiden så fort. kände för att göra ett avtryck. I helgen var jag på Siesta med min fina vän Molly. Jag kan beskriva festivalen med tre ord. Mysig, the hives och sjukligt kallt. Hade på mig alla kläder som jag hade med mig men skakade av köld tills vi kröp ned i våra sovsäckar om nätterna. Vi dissade skolan, såg the Hives, som nog är en av de bästa spelningarna jag varit på. Stod längst fram vid kravallen hela dagen, blev mosad och fick blåmärken, men det var så värt. The hives levererade som vanligt. Pelle var överallt och fick hela publiken att sätta sig ned under Tick tick boom, höll i hans hand och fick tag i två plektrum och en setlist. Vi fick hela publiken att sjunga Ja må han leva för Pelle.Kände mig sådär barnsligt lycklig när Pelle såg rakt in i mina ögon och pekade på mig under I hate to told you so. Såg en massa andra fina band också. Men nu sitter jag här och är sjuk, traditionsenligt efter festival. Missar mitt samhällsprov och sånt.


RSS 2.0