första

jag kom på att jag har haft små liknande bloggar som den här vid olika tillfällen. jag raderade dom när jag startade den här. jag undrar varför nu. det stod fina saker där. men min äldsta blogg finns kvar. då var jag 13-15 år och visste ingenting. patetisk. konstig. men mina första möten med mina gudar finns bevarade där.

Bengans 2009

jag. nervös så att jag skakar när de kommer in på rad. samuel, mats, björn, cj och ?. ingen gustaf. alla börjar skrika gustaf..GUSTAF, GUUUSTAAAAFF! han var sjuk. de spelar. dance, gloria, HOW WE fucking WALK, mexican hardcore och gold. jag står inte så bra så att jag ser dom. vågade inte trycka mig framåt. alla var äldre än mig. jag var 14 år. men jag plåtar björn som en galning. jag vågar knappt andas och går ut till signerings kön. de sitter där inne. jag får min skiva signerad. åh. herre. gud. sen får jag en affish av unitet. går en gång till och får den signerad till mig.

cj: stavar du med c eller k?
jag:öhh...........c
björn:men såklart ska det stavas med c, hahaha
jag:ehhhhhh


haha patetiskt minne. men jag minns inget mer.

jag var så glad att jag dog tills jag träffa hela högen innan gmf tour i liseberg. då var jag completely död och helt fantastiskt glad. gustaf var jättelång...


från bengans den 15 februari 2009

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0